Unde le place cel mai mult femeilor sa le saruti?

24 mai 2019,
Vizualizari: 74.115, 1 azi

Este bine sa utilizezi intreaga artilerie grea de care dispui, asta daca vrei sa-i dai niste senzatii de neuitat. Iar arma ta secreta este… gura, cu tot ce presupune ea: buze, limba, dinti, saliva.

Si aici nu vorbim doar despre sexul oral, desigur, a carui importanta nimeni n-o contesta, asta daca vrei sa fii un amant bun. Vorbim de arta de a o saruta exact acolo unde-si doreste sau, dimpotriva, poate ca se asteapta mai putin. Askmen prezinta locurile favorite ale unei femei, tocmai bune de sarutat:

1. Urechile

Urechile reprezinta acea parte a corpului adesea neglijata cand vine vorba despre sarut, insa ele pot fi sursa unei placeri nebanuite.  O poti musca usor de lobul urechii, ceea ce cu siguranta ii va da furnicaturi pe sira spinarii, si-ti poti freca buzele in zona urechilor. O sa-i placa la nebunie.

2. Zona cefei

Una dintre cele mai erogene zone ale femeii este ceafa. Si reactiile cele mai puternice le obtii mai ales daca o iei prin surprindere. Profita in special cand sta asezata la computer sau cand  spala vase – ai acces deplin la ceafa. O sa uite brusc ce avea de facut si o sa-ti dea atentie doar tie.

3. Fata

Fetei ii poti acorda o atentie deosebita: o poti saruta dragalas si suav, sau plin de pasiune, o poti gadila usor cu buzele sau o poti musca incitant de obraz. Ochii, nasul, buzele, obrajii, fruntea – totul merita atentie separata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole