Ultimele

Top 10 zone erogene la femei

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Top 10 zone erogene la femei
zone erogene la femei

Curiozitatea ramane una dintre caracteristicile de baza ale felului nostru de a fi, atat cand este vorba despre femei, dar si cand vorbim despre barbati. Asadar, una dintre curiozitatile majore ale barbatilor ramane legata de cum anume trebuie sa faca, pe ce butoane sa apase, astfel incat sa-si satisfaca cat mai bine partenerele si sa fie cotati drept masculi remarcabili.

Iata un top 10 al celor mai fierbinti zone erogene la femei, alcatuit in urma unui chestionar pe Askmen.com.

1. Interiorul coapselor

Interiorul coapselor este deosebit de sensibil la atingere, la mangaiere si la saruturi. Reactia ei nu e intamplatoare, acolo gasesti foarte multe terminatii nervoase, asa ca daca te orientezi catre acest loc, o vei innebuni in cel mai scurt timp. Totusi, nu musca, fiindca zona este extrem de sensibila si o va deranja.

2. In spatele genunchilor

Terminatiile nervoase ramificate din spatele genunchilor o vor topi cu totul la atingerea ta. Nu insista prea mult, totusi, fiindca poate deveni plictisitor si excitarea va scadea.

3. Fundul

Da, da, e adevarat: femeilor le place la nebunie sa te joci un pic in zona fundului lor. Le place sa le atingi, sa le saruti, sa le lingi.

Nu rata nici: Zone erogene mai putin cunoscute ale femeilor

4. Ceafa

Doar respira-i in ceafa si o sa vezi cum i se face pielea de gaina pe tot corpul. Iti poti imagina cu usurinta ce i se va intampla daca o saruti in acelasi loc, sau daca o masezi, sau daca o atingi cu varful limbii… Apuc-o usor de par si trage-o inspre tine. O poti musca bland de zona cefei, astfel incat sa-i transmiti prin toti porii ca “te vreau rrrrrraaaaau chiar acum”. Aceasta parte a corpului ei oricum reprezinta un start foarte bun si daca ii oferi un masaj relaxant.

5. Urechile

Foarte multe femei adora sa fie sarutate si muscate de urechi. Atentie, NU le prea place sa le sufli in ureche, in schimb adora sa le soptesti tot felul de vorbe cat mai sexy.

6. Talpile

Marea majoritate a femeilor adora atingerile talpilor, sa le faci masaj erotic sau sa le saruti picioarele. Pornind de la premiza ca s-au spalat bine pe picioare inainte de a ti le oferi tie, tot ce trebuie sa stii e ca vor fi innebunite sa le masezi talpile, sa le mangai gleznele sau sa le saruti in aceasta zona. Stim ca parte din voi sunt oripilati la gandul ca-si pot pune gura pe o parte a corpului care transpira abundent in incaltari, dar mare parte a barbatilor nu par deranjati de asemenea gesturi.

Citeste si: Atinge aceste zone erogene ale femeilor! Vor innebuni de placere

7. Incheieturile

Poate nu stiati ca incheieturile sunt zone erogene la femei, dar este purul adevar: le place enorm sa le saruti si sa le musti usor de incheieturi. Vei vedea ca percuteaza imediat, excitandu-se.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 martie 2024