Ultimele

Top 10 zone erogene la femei

zone erogene la femei

8. Sanii/sfarcurile

In mod sigur, nu e o surpriza pentru nimeni. Toti barbatii stiu ca sanii sunt principalele butoane pe care trebuie sa apese ca sa-si excite iubita. Le place sa le mangai sanii, sa ii saruti, lingi, masezi si in general sa le dai toata atentia cuvenita. Parte dintre doamne se arata foarte incantate cand iubitii lor devin chiar mai duri cu sanii lor, muscandu-i putin mai dur. Dar depinde, desigur, de la femeie la femeie.

9. Vaginul/clitorisul

Clitorisul poate fi stimulat cu limba, cu degetul, cu barbia sau combinat.  Femeilor le place sa-si ghideze iubitii in ceea ce priveste presiunea pe care acestia o folosesc. De obicei primesti imediat toate semnele care-ti indica daca mergi sau nu in directia buna si daca faci ce trebuie.

Punctul G din interiorul vaginului este o zona extrem de importanta, chiar daca pare mai greu de localizat, dar stimularea ei da senzatii nebanuite de placere.

Te mai poate interesa: 7 zone erogene la femei pe care trebuie sa le stii

10. Buzele

De la sarut pleaca totul. Daca stii cum sa “lucrezi” si “manipulezi” buzele, ai atins locul erogen cel mai fierbinte al oricarei femei. Foloseste tot ce ai in dotare: buze, limba, chiar si dinti, usor, atat cat s-o incite.

NU uitati, fiecare femeie are particularitatile ei, felul ei unic de a simti placerea, asadar incearca sa adaptezi totul la iubita ta.

Photo by Danielle Reese:

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 martie 2024