Trucuri pentru un sărut pasional

11 octombrie 2022,
Vizualizari: 37.158, 1 azi
Trucuri pentru un sărut pasional

Sărutul  pasional este adesea considerat un mijoloc de a-ţi atinge scopul. Este modul în care percep multe cupluri sărutul pasional: îl folosesc atunci când vor sa facă dragoste, iar odată ce lucrurile s-au înfierbântat renunţă la el. „Unele persoane consideră că sexul este atât de plin de plăcere încât sărutul nu-şi mai găseşte locul”, consideră terapeutul sexual Krista Bloom.

Aceasta este un crez greşit pentru că sărutul pasional în timpul partidelor de amor intensifică şi mai mult plăcerea.

„Buzele au o mulţime de nervi care stimulează plăcerea. Sărutul pasional înainte, în timpul şi după partida de amor este extrem de excitant şi satisfăcător”, mai spune Bloom.

Cu toate acestea nu toate mişcările sunt egale: trebuie să înveţi care dintre săruturi intesifică fiecare stadiu al partidei de amor. Iată câteva trucuri pentru un sărut pasional care te vor ajuta să creşti plăcerea.

Citeste si: 7 tipuri de sarut pe care le ai in viata

Preludiu: Stârneşte-l/o cu pupici uşori

Aşa cum un sportiv trebuie să se încălzească înainte de a intra în cursă, aşa şi corpul tău trebuie să fie încălzit înainte de a se arunca într-o partidă de amor plină de pasiune. Nu vrei să începi să-l/o săruţi prea tare sau să-i accelerezi excitaţia prea devreme. O idee mult mai bună este să-l/o stârneşti, să-l/o ademeneşti în zona plăcerii, excitându-l/o gradual. Cu cât mai încet este preludiu cu atât mai mare este pasiunea:

– Dă-i pupicuri uşoare pe toată faţa cu excepţia buzelor. Pe măsură ce creşte excitaţia, urmăreşte-i conturul buzelor cu vârful limbii. Partenerul/a va dori un sărut mai consistent, însă nu i-l oferi încă;

– Mişcă-te cu gura deschisă, însă nu folosi limba încă. Dacă partenerul/a încearcă un sărut franţuzesc, retrage-te, după care întoarce-te la săruturi. Scopul este jocul şi să-i stârneşti dorinţa neoferindu-i exact ceea ce doreşte.

– Mixează mişcările, din când în când suge-i/muşcă-i uşor buza inferioară. Îi va place atât de mult încât partenerul/a îţi va întoarce instinctiv favoarea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole