7 tipuri de sarut pe care le ai in viata

27 octombrie 2019,
Vizualizari: 5.876, 1 azi
tipuri de sarut

In viata vei avea mai multe tipuri de sarut. Oamenii sunt diferiti, iar doua saruturi nu sunt la fel, nici macar cu aceeasi persoana. Insa exista cateva saruturi pe care toata lumea le experimenteaza.

 

Iata 7 tipuri de sarut pe care le ai in viata.

 

1. Sarutul in public

Sunt foarte intalnite in tinerete. Si, de multe ori, sarutul in public e ca sa-l vada altii – in special “concurenta”. Pe masura ce anii trec, sarutul in public nu ti se mai pare o optiune.

 

 

2. Sarutul de despartire

Orice intalnire are si un final, iar daca e prima intalnire ai tot felul de intrebari. Ce faci? Ii faci un semn discret de la revedere si pleci? Saruti? Il/o lasi sa te sarute?

 

 

3. Sarutul perfect

Nu conteaza daca a fost pe malul marii, in dormitor, pe strada sau oriunde. Important e ca esti alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti. Iar acel sarut iti provoaca fluturi in stomac si auzi focuri de artificii. Chiar daca pare un cliseu dintr-o carte siporoasa de amor, acel sarut a fost perfect pentru tine in acea perioada.

 

 

4. Sarutul bizar

Nu trebuie neaparat sa fie ceva rau, insa poate fi ceva ce ai experimentat intr-o stare de maxima nervozitate. Poate v-ati lovit nas in nas sau v-ati aplecat capetele in aceeasi directie. In orice caz, sarutul a fost mai mult decat neindemanatic.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole