Tot ce trebuie sa stii despre dimensiunile penisului

11 mai 2020,
Vizualizari: 164.319, 1 azi
despre dimensiunile penisului

Care sunt principalele perceptii despre dimensiunile unui penis?

Barbatii sunt nesiguri pe ei: Studii din domeniu arata ca marea majoritate a barbatilor care cred ca au penisuri mici au, de fapt, penisuri de dimensiuni medii. Barbatii au tendinta de a exagera pe tema asta mereu si, in ciuda faptului ca dimeniunea adesea nu conteaza atat de mult pe cat cred ei, barbatii cu penisuri mari au un respect de sine mai mare.

 

Femeile sunt fericite cu media: Vulva si clitorisul sunt cele mai sensibile zone erogene la femei – ambele fiind situate in afara vaginului. Iar vaginul, chiar si in stare de excitatie, de obicei se “intinde” pe o lungime nu mai mare de aproximativ 12 cm, ceea ce e arhisuficient pentru ceea ce definim un penis de dimensiuni medii.

 

Femeile prefera grosimea lungimii: studii recente arata ca pentru marea majoritate a femeilor grosimea penisului e mult mai importanta decat lungimea. Si oricum vaginul are capacitatea de a se adapta dimensiunilor fiecarui penis. Insa oricum grosimea are capacitatea de a stimula mai mult zona clitoridiana.

 

 

Exercitii de marire a penisului:  de cele mai multe ori ele nu dau nici un rezultat. Oricat stretching ai face, penisul tau nu va deveni mai mare decat este. Sportul e o idee buna pentru conditia fizica care iti poate da mai multa incredere in dormitor. Dar dimensiunile penisului raman nemodificate.

 

 

Operatia de marire a penisului: daca chiar iti doresti un penis mai mare, e singura metoda care da rezultate garantate, insa e dureroasa si foarte costisitoare. Din pacate, metoda iti poate oferi un penis mai gros, dar nu neaparat mai lung, iar barbatii care au apelat la metoda in cauza au acuzat disfunctii sexuale post operatorii si au necesitat asistenta psihologica.

 

In concluzie… domnilor, incercati sa fiti multumiti cu ceea ce v-a lasat natura. Si amintiti-va totodata de zicala “esentele tari stau intotdeauna in sticulte mici”.

Imagine de Olya Adamovich de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole