Top 8 motive greşite pentru a te căsători

28 ianuarie 2020,
Vizualizari: 22.788, 1 azi
motive greşite pentru a te căsători

 

5. Te-ai săturat să fii singur(ă)

Cu siguranţă este mai bine să fii singur(ă) decât să ai alături un partener de viaţă pe care nu-l iubeşti şi, din această cauză, să te simţi mizerabil. Poate te simţi ciudat dacă eşti singurul(a) celibatar(ă) din grupul de prieteni, însă acest semniment este apă de ploaie pe lângă agonia de a te căsători doar pentru a intra în „rândul lumii”.  

 

6. Pare logic să faci pasul acesta

Deşi în planul de viaţă al unui bărbat sunt incluse începerea unei cariere, cumpărarea unei maşini, achiziţia unei case, casătoria nu trebuie neapărat să fie următorul pas. Fiecare îşi alege propriul drum în viaţă, iar al tău poate nu include, în mod necesar, punerea prirostriilor.

 

7. Îi eşti dator/datoare

Doar pentru că ai stat cu o femeie/un bărbat o lungă perioadă de timp, nu înseamnă că ea/el este cea/cel care ţi-a fost destinat(ă). Există şi studii care susţin că şansele unui cuplu să se despartă sunt cu atât mai mari cu cât mai lungă a fost perioada de întâlniri înainte de a se căsători.

 

 

8. Să crezi că vei putea face ca lucrurile să meargă

Există părerea greşită că o căsătorie poate solidifica o relaţie şubredă. Dimpotrivă, căsnicia nu va face decât să scoată la lumină ceea ce este greşit şi să creezi noi probleme. Când alegi să se căsătoreşti pentru a repara sau îmbunătăţi relaţia, atunci te vei confrunta cu probleme şi mai mari.

Imagine de Maura Barbulescu de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole