Top 8 motive greşite pentru a te căsători

28 ianuarie 2020,
Vizualizari: 22.957, 1 azi
motive greşite pentru a te căsători

Se spune că dacă ai suficiente motive pentru a face ceva, înseamnă că eşti în stare să o faci. Numai că unele motive sunt mai bune decât altele, iar în cazul căsătoriei trebuie să analizezi cu atenţie fiecare detaliu. Multe căsnicii s-au încheiat printr-un divorţ pentru că protagoniştii considerau că sunt pregătiţi să facă acest pas, fără însă a lua în considerare tot ce presupune căsătoria.

Mulţi şi-au ignorat intuiţia şi au mers în faţa ofiţerului stării civile chiar dacă simţeau că relaţia lor nu evoluează aşa cu ar trebui şi, după numai câteva săptămâni au realizat ce greşeală teribilă au făcut. Căsătoria nu este un lucru pe care să-l faci în grabă şi cu toate acestea mulţi bărbaţi fac pasul din motive greşite.

 

Iată  un top 8 al celor mai proaste motive pentru care să te căsătoreşti.

 

 

1. O sarcină neplanificată

Să te căsătoreşti pentru că iubita ta a rămas însărcinată este greşit pentru toţi cei implicaţi, inclusiv pentru copil. Dacă doreşti să te implici activ în viaţa copilului nu trebuie să intri într-un mariaj nepotrivit şi lipsit de iubire. Copiii nu pot să facă o căsnicie să funcţioneze.

 

2. Motive financiare

Căsătoria bazată pe bani  este asemănătoare construcţiei unei case pe nisip. Atunci când vâtul suflă, casătoria ta se va nărui din temelii. Dacă banii sunt motivul pentru care ai ales să te căsătoreşti atunci relaţia voastră va fi goală, rece lipsită de afecţiune.

 

 

3. Felul în care arată iubita ta

O femeie superbă poate fi plăcută ochiului şi poate avea un corp pe care să-l dorească orice bărbat, însă, în acelaşi timp, poate avea o personalitate dificilă şi greu de trăit alături de ea după ce s-a sfârşit luna de miere. Decizia de a te căsători cu o femeie doar pentru că arată extraordinar poate duce la o relaţie dezastruoasă. Nu degeaba se spune că frumuseţea interioară a unei femei este mult mai importantă decât frumuseţea fizică.

 

 

 

4. Presiunile familei

Când familia se implică, indiferent că te împinge să te căsătoreşti cu cineva anume sau se aşteaptă să mergi la altar alături de cineva dintr-o anume rasă sau cu un anume statut social, atunci există o problemă. Presiunea exercitată de către familie ca să faci pasul dorit de ei, eventual pentru ca nepoţii ulteriori să le ducă numele mai departe nu este niciodată un motiv bune pentru a te căsători. Ca să nu mai vorbim de faptul că „standardul” femeii perfecte sau ale bărbatului perfect n-ar trebui stabilite de către grup.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole