Top 5 cele mai periculoase si riscante pozitii sexuale

16 martie 2020,
Vizualizari: 16.336, 1 azi
cele mai periculoase si riscante pozitii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-4657251_1920

Site-ul Ranker.com a intocmit un top al celor mai periculoase 5 pozitii care, o data incercate, mai degraba duc la rupturi de ligamente si intinderi musculare, decat la vreun orgasm.

Iata care sunt acestea:

1. Pozitia “body building” sau tip fitness

Ea se executa cu barbatul in picioare, rezemat de un perete, iar femeia se incolaceste in jurul lui, exact precum un ursulet Koala, apoi barbatul o penetreaza, impingandu-se in perete. Totul bine si frumos, pana cand… femeia incepe sa transpire, de la efort, iar mainile barbatului incep sa alunece. Si o data ce barbatul o scapa din mana, penisul se poate indoi, iar spatele partenerei poate suferi traume serioase.

2. Pozitia avion

Barbatul sta in picioare, cu genunchii usor flexati, si isi penetreaza partenera pe la spate, tinand-o de abdomen, in timp ce ea sta cu picioarele complet in aer, tinandu-se de bratele barbatului, in timp ce duce mainile in spate.

Oricum, este o pozitie care impune o conditie fizica exceptionala pentru ambii parteneri si daca vreun cuplu reuseste s-o puna in practica pentru mai mult de 8 secunde, felicitari, inseamna ca ridici greutati de cel putin 8 ori pe zi! Si dupa aceea… daca barbatul nu o mai poate sustine, o scapa, apoi ea cade si intervin contuziile suficient de grave. Si penisul poate fi afectat, si sa nu uitam ca in caderea ei libera, femeia poate rupe genunchii partenerului. Este una dintre cele mai periculoase pozitii sexuale.

3. Podul Londrei

Barbatul sta arcuit pe spate, rezemandu-se in talpi si in maini, in pozitia “pod”, iar femeia il incaleca, exact ca la calarie, impingandu-se cu picioarele in podea. Oricum, e clar ca partenerul nu poate fi decat medaliat cu aur la vreo Olimpiada de gimnastica, altfel e imposibil sa stea asa chiar si pentru o secunda. Si daca reuseste, sunt neaparat necesare niste perne in jur si sub spate, iar femeia trebuie sa fie usoara ca fulgul. Insa chiar si asa, presiunea exercitata de corpul femeii asupra corpului partenerului, chiar daca femeia e Kate Moss, isi spune cuvantul asupra incheieturilor lui, care pot ceda oricand. El isi poate rupe spatele, ea poate cadea peste el, suferind contuzii grave, penisul se poate accidenta. E o pozitie foarte periculoasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole