Top 4 locuri pentru sex in public

08 ianuarie 2020,
Vizualizari: 9.311, 1 azi
sex in public - sfatulparintilor.ro = pixabay_com - digital-art-404283

Adevarul este ca sexul zilnic in dormitor, cu luminile stinse, este plictisitor. Ai facut-o de un milion de ori. Intr-adevar, uneori, poate fi absolut fantastic, insa, dupa un timp, nu mai este un mediu excitant.

Si daca viata voastra sexuala merge in jos, este timp sa va mariti repertoriul si sa faceti amor in alta parte. Exista peste tot locuri interesante unde ati putea-o face, asa ca ai de unde alege.

Iata top 4 locuri, potrivit specialistilor de la Mydailymoment.com, unde v-ati putea face de cap.

Aveti grija totusi, daca va prinde politia veti fi amendati.

1. Pe plaja

Ce poate fi mai sexy decat plaja. Briza, sunetul marii, zgomotul facut valurile cand se sparg, ca sa nu mai spunem de faptul ca amandoi sunteti pe jumatate goi. Toate acestea sunt cu adevarat excitante.

Asa ca profita de acest mediu sexy! Gasiti un loc privat si treceti la treaba.. In plus, puteti adormi sub razele soarelui (sau lunii) odata ce ati terminat treaba.

2. La picnic

Luati o pauza in dormitor si faceti amor afara. Luati o patura in plus pentru dupa ce terminati picnicul. Faptul ca sunteti in mijlocul naturii poate fi o experienta cu adevarat excitanta. N-ar trebui sa fiti surprinsi daca o veti face chiar de doua ori.

3. Intr-o baie publica

Asta este mereu incitant. Stiind ca puteti fi auziti sau vazuti la alti oameni in timp ce va faceti de cap este cu adevarat excitant. Aveti grija, totusi, ca locul sa fie curat.

4. In uscatoria blocului

Placerea este dubla atunci cand o faceti in uscatoria blocului. Nu doar ca este amuzant, insa locul este cald si miroase a curat si a proaspat.

Atunci cand viata voastra sexuala a luat-o la vale, incercati sa faceti amor intr-unul din locurile descrise mai sus. Indiferent de care este vorba, veti fi amandoi excitati de faptul ca o faceti intr-un mediu necunoscut, iar viata voastra sentimentala va avea numai de castigat. Insa nu uitati sa actionati cu discretie. Ultimul lucru pe care vi l-ati dori ar fi sa fiti prinsi in timp ce-o faceti.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole