Top 10 cele mai bune pozitii pentru baietii superdotati

11 iunie 2019,
Vizualizari: 13.274, 1 azi
pozitii pentru baietii superdotati

8. Scaunul

E o pozitie destul de greu de realizat, fiindca e nevoie de un partener viguros, puternic, in timp ce iubita in cauza ar trebui sa fie de dimensiuni mici. El sta in picioare, si o ia pe ea in brate, tinandu-o de fese, iar ea se tine cu mainile de umerii lui. Nu e nevoie sa ramaneti mult timp in pozitia asta, ci atata timp cat va excita suficient de mult incat s-o schimbati cu o alta mai confortabila.

9. Barcuta

Amandoi partenerii stau in fund, pe podea, cu genunchii ridicati, atat cat sa se permita penetrarea. Partenera isi va sustine singura coapsele, iar barbatul va avea mainile libere, astfel incat s-o stimuleze acolo unde ii place. Pozitia poate stimula foarte bine punctul G si clitorisul.

10. Lingura

Partenerii stau intinsi intr-o parte, in pozitia lingura, amandoi cu genunchii ridicati. Este o pozitie intima, care poate asigura un orgasm glorios. Penetrarea poate fi controlata si amandoi aveti acces la clitoris, astfel incat orgasmul sa nu intarzie. In plus, accesul la sani este total, in timp ce partenera se poate ocupa de stimularea clitoridiana. Puteti avea amandoi orgasm in acelasi timp din aceasta pozitie.

Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole