Top 10 cele mai bune pozitii pentru baietii superdotati

11 iunie 2019,
Vizualizari: 13.274, 1 azi
pozitii pentru baietii superdotati

5. Pozitia imbratisarii

Partenerul sta intins pe spate, cu picioarele desfacute usor, in timp ce iubita lui sta deasupra, imbratisnadu-l. Barbatul nu va fi capabil de penetrare din aceasta pozitie, dar iti poate stimula in voie intreaga zona genitala. Femeia poate controla miscarile si gradul de stimulare. E o pozitie foarte buna pentru gesturi tandre si sarut.

6. Pozitia lotus

Este o pozitie minunata din multe punctede vedere. In primul rand, are un grad foarte mare de intimitate, va puteti privi ochi in ochi si puteti stabili un contact vizual perfect. Partenerul are acces total la sanii iubitei. In plus, partenera poate control miscarile in totalitate, o data ce-si incruciseaza picioarele in jurul taliei lui. Practic, se poate misca in sus si in jos, in penisul lui, atat cat de adanc doreste.

7. Roaba

Este o pozitie destul de aventuroasa si nu la indemana oricui si e recomandata barbatilor care nu au, totusi, un penis iesit din comun de mare, fiindca adancimea penetrarii e in mainile barbatului, practic. Femeia se sprijina pe coate, stand pe abdomen, in timp ce barbatul ii tine picioarele cu mainile si o penetreaza. Si chiar daca la prima vedere pare aventuroasa, daca o luati usor, s-ar putea sa va iasa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole