Top 10 calitati pe care o femeie le cauta la un partener

31 mai 2019,
Vizualizari: 14.623, 1 azi
calitati barbat perfect

6. Este atent

O femeie apreciaza intotdeauna un barbat care isi da seama ca s-a vopsit, si-a cumparat cercei noi sau poarta o rochie noua. Asta ii transmite mesajul ca esti suficient de atent sa observi ce s-a schimbat la ea.

7.  Este un amant bun

O fi sexul important, dar nu sari peste o etapa la fel de importanta: preludiul. Femeile au nevoie de romantism, de gesturi tandre. Nu te sfii sa o intrebi ce-i place. Nu te va lua drept necunoscator, ci ii vei transmite mesajul ca iti pasa suficient de mult. De asemenea, straduiteste-te sa nu adormi imediat. Mai stati putin la taclale, va aprecia asta.

8. Este imprevizibil si misterios

Ca sa tii tot timpul focul pasiunii aprins, trebuie sa fii mereu surprinzator. Ca-i faci cadou o excursie surpriza sau vii acasa cu o pizza conteaza mai putin. Important este sa-i faci o surpriza. Femeile iubesc asta.

9. Este puternic

Nu trebuie sa-i faci tot timpul pe plac. Trebuie sa-ti sustii ideile, nu sa renunti la ele, doar de dragul ei. Ii vei transmite mesajul ca nu esti suficient de puternic. Arata ca ai personalitate si coloana vertebrala. Se dau femeile puternice, dar pe termen scurt. Pe termen lung ele de fapt au nevoie de un barbat puternic, pe care sa se poata baza tot timpul.

10. Este un bun ascultator

Femeilor le place sa vorbeasca. Dar sa fie ascultate. Nu-i lasa impresia ca prezinta un buletin de stiri. Pune-i intrebari in legatura cu ceea ce vorbeste. Intreab-o cum a afectat-o situatia pe care o prezinta. Partenerul perfect nu asteapta ca ea sa termine de vorbit pentru a putea vorbi si el, la randul sau. (Sursa: askmen.com)

Afla aici care sunt  calitatile pe care un barbat le apreciaza la o persoana de sex feminin.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole