Top 10 calitati pe care o femeie le cauta la un partener

31 mai 2019,
Vizualizari: 14.640, 1 azi
calitati barbat perfect

Ce atribute trebuie sa aiba un barbat pentru a intra in gratiile unei femei? Află mai jos răspunsul.

1. O face sa se simta frumoasa

O femeie care se simte frumoasa este o femeie fericita. Fa-i un compliment cand nu se simte bine, cand e obosita sau suparata de la serviciu. Urmasele Evei isi dau toata silinta sa arate bine, sa fie cele mai frumoase in ochii partenerilor lor, iar daca stradania lor este si apreciata, atunci lucrurile vor merge din bine in si mai bine.

2. O incurajeaza

Un barbat care ii inspira unei femei dorinta de a fi mai buna, de a se perfectiona din toate punctele de vedere poate fi considerat partenerul ideal. Ea va aprecia faptul ca el se gandeste la binele ei, la bunastarea ei, si va avea grija sa-l tina aproape pentru mult timp.

3. Se ingrijeste

Femeile vor aprecia intotdeauna un barbat care are grija de felul in care arata, de modul in care vorbeste. Un barbat care urmeaza diferite cursuri de perfectionare, care doreste sa fie din ce in ce mai bun, este pe placul oricarei femei.

4. O respecta

Respectul este cheia unei relatii. Daca ii oferi respect, va vrea sa fie mereu in compania ta. Daca esti si putin curtenitor, ii aduci mici cadouri, atentii, ai punctat in plus.

5. O lasa sa respire

Increderea este o alta componenta importanta a unei relatii solide. Daca o intrebi pe 20 de ori pe zi unde este si ce face, s-ar putea sa-i transmiti mesajul ca esti gelos. E buna si gelozia, pana la urma e o dovada ca-ti pasa. Insa, daca o transformi in boala, o vei speria. Nici tie nu ti-ar placea ca ea sa-ti urmareasca fiecare pas, sa te intrebe cu cine esti, unde si de ce?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole