Sunt normal? Cat de mare ar trebui sa fie penisul. Afla raspunsul cercetatorilor

02 mai 2020,
Vizualizari: 10.135, 1 azi
Cat de mare ar trebui sa fie penisul - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - hand-477459_1920

Pentru barbati dragostea a fost mereu o lupta a centimetrilor. Insa un nou studiu legat de lungimea medie a penisului ii va face pe multi dintre reprezentantii sexului tare sa rasufle usurati. In ceea ce ii priveste pe cei care se gasesc sub media anuntata de oamenii de stiinta, sexologii, sustin, din nou ca mai mare nu inseamna intotdeauna mai bun.

 

Care este, asadar, lungimea medie a unui penis?

Lungimea unui penis in stare flasca este de 9,16 centimetri, in vreme ce in stare de erectie organul sexual masculin atinge 11,11 centimetri sustine publicatia the British Journal of Urology, in articolul cu titlul „Am I Normal?” („Sunt normal?”). Cercetatorii britanici au ajuns la aceste cifre dupa ce au analizat peste 20 de studii facute pe acest subiect. Liderul oamenilor de stiinta, Dr. David Veale, sustine ca obiectivul acestei cercetari a fost realizarea unui grafic legat de marimea organului genital masculin in functie de varsta si rasa.

Chiar daca pentru barbati lungimea conteaza, insa pentru femei circumferinta este cea care face diferenta intrucat cea mai sensibila parte a vaginului se afla in peretii sai.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole