Sfaturi de la Dr Oz: Care sunt cele 6 mari beneficii ale sexului

22 mai 2020,
Vizualizari: 7.433, 1 azi
beneficii ale sexului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-5028352_1920

 

4. Alunga durerile de cap

De cate ori te-a refuzat sotia pentru ca o durea capul? De fapt, sexul este una dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de durere. Un studiu realizat de Southern Illinois University a descoperit ca mai mult de jumatate dintre femeile care sufera de migrene se simteau mult mai bune dupa ce aveau un orgasm. Pe masura ce endorfinele sunt eliberate in corp, pot avea aceleasi efecte precum morfina.

 

 

 

5. Racesti mai putin

Un studiu realizat de catre Universitatea Wilkes din Pennsylvania a scos la iveala faptului ca persoanele care fac sex de 1-2 ori pe saptamana se bucura de un imbunatatire cu pana la 30% a sistemului imunitar. Prea mult sex insa are un efect contrar.

 

 

 

6. Traiesti mai mult

Pentru femei sexul le ajuta sa traiasca mai mult. Chiar si numai rememorarea amintirilor pozitive in legatura cu experientele sexuale iti pot prelungi viata cu pana la 4 ani, potrivit unui studiu realizat de catre Duke Center for the Study of Aging and Human Development. Cercetatorii au descoperit ca aceste amintiri te pot incuraja sa ai o viata mai lunga si mai sanatoasa.

Imagine de TRAN HUYNH de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole