Sfaturi sex

Sexticheta: Ghidul bunelor maniere în pat

12 ianuarie 2018,
Vizualizari: 20.330, 1 azi
problemesex.ro - pozitii sex - freedigitalphotos.net

Codul bunelor maniere trebuie ştiut şi respectat în orice clipă, chiar – sau mai ales – în pat. Poate ţi se pare oarecum ciudat să te gândeşti la bunele maniere în dormitor, să respecţi reguli de politeţe când este vorba despre sex, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii bădăran cu partenera. Este adevărat că sexul ar trebuie să însemne relaxare, să renunţi la precauţie şi să te bucuri, dar poţi face toate acestea şi, în acelaşi timp, să nu uiţi de bunele maniere. Nu de altceva însă orice om are propriile limite şi nu vrea ca acestea să fie încălcate.

 

Iată codul bunelor maniere când faci sex:

 

Bune maniere # 1: Igiena

Respiraţia urât mirositoare, flatulenţa, nespălarea organelor genitale, mirosul de transpiraţie, toate acestea alungă cheful pentru sex. Bărbiereşte-te înainte de o întâlnire fierbinte şi asigură-te că penisul tău nu arată ca şi cum ar fi fost victima atacului unui rechin.

 

 

Bune maniere # 2: Muzică

Muzica este un subiect care poate naşte controverse. De ce? Pentru că gusturile oamenilor sunt diferite şi dacă nu eşti inspirat poţi s-o dai din bară din cauza muzicii. Ai putea încerca să pui ceva din ultimul top 40, dar dacă ei îi place muzica clasică? Sunt şanse destul de mari să greşeşti. Tocmai de aceea, mai bine o întrebi înainte ce muzică preferă astfel încât lucrurile să meargă în direcţia dorită de tine.

 

 

Bune maniere # 3: Poziţii nenumărate

Încercarea de a parcurge absolut toate poziţiile din Kama Sutra într-o singură sesiune reprezintă actul unui lunatic. Nu te grăbi şi folosiţi ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu spunem că trebuie să rămâneţi la o singură poziţie, însă nu transforma o partidă de amor într-un maraton sexual.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza