Ce NU trebuie sa faca femeile in pat! Pot ruina o partida de amor

31 mai 2019,
Vizualizari: 1.446, 1 azi
ce nu trebuie sa faca femeile

Atentie sa nu faci aceste greseli in pat. Pot ruina o partida de amor.

Comparatii

Nu exista ceva care sa-ti distruga mai repede cheful decat comparatia. Asta include si sa te compari singura cu fostele lui iubite sau compararea actualului tau prieten cu ex-ul. Fiecare combinatie de oameni va crea o nou si unica experienta.

Singura ta sarcina este sa te bucuri de combinatia pe care o faci cu actualul iubit.

Sa fie cu mintea in alta parte

Sigur, creierul este cel mai mare organ sexual al tau, insa poate avea si efectul novocainei asupra organelor tale genitale daca este plin cu probleme. Unele persoane care au trecut prin traume sexuale, dragostea si intimitatea pot aparea in timpul partidelor de amor, „stai pe spate si de gandesti la cum ploua afara in timp ce el isi face treaba”.

Sa analizezi prea mult

Analizezi fiecare miscare si te gandesti, „Este ok ce fac?”, „Functioneaza?”, „Ma descurc bine?”, „Arat bine?”, „Ce o gandi el?” etc. Intr-un fel si acum esti cu mintea tot in alta parte in loc sa fii prezenta, doar ca acum de vina este nevoia ta constanta de a controla situatia. De aceea, din punct de vedere emotional nu esti disponibila pentru a savura experienta.

In momentul in care mintea iti este plina de intrebari, constientizeaza acest fapt si revin-o la ce se intampla in dormitor concentrandu-te pe senzatiile fizice ce te coplesesc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole