Probleme sex

16 motive pentru care femeile prefera sa nu faca sex

14 martie 2018,
Vizualizari: 16.298, 1 azi
problemesex.ro - barbati sexy

Adesea lucrurile capata tot felul de fatete atunci cand vine vorba despre sex, incat o mare parte dintre femei prefera sa se abtina, decat sa intre in toate aceste situatii, complicandu-si viata ingrozitor. Site-ul www.essence.com a alcatuit un top 16 motive din cauza carora multe femei decid sa se abtina de la sex, in baza unui chestionar de intrebari.

 

Iata rezultatele, in functie de raspunsurile primite:

 

1. E foarte complicat

Da, adesea o relatie sexuala complica ingrozitor celelalte parti ale relatiei. Nu degeaba foarte multe persoane decid ca abstinenta e cea mai buna treaba inainte de casatorie, asta pana isi pun in ordine toate gandurile despre ele insele. Fiindca realizeaza ca nu e vorba despre ce-si doreste partenerul, ci in primul rand despre ce-si doresc ele insele.

 

2. Relatia cu Divinitatea

Anumite persoane sustin ca practica abstinenta pentru ca se incred cu adevarat in relatia cu Divinitatea si realizeaza ca propriul corp e mult prea pretios, incat sa si-l ofere oricarui barbat, care poate ca nici nu vrea o relatie serioasa. Asa ca anumite femei prefera sa incuie cu cheia calea catre sex si s-o puna bine, pana cand  o vor oferi sotului lor.

 

3. Asa ne invata Biblia

Si o exista un motiv pentru care Biblia recomanda abstinenta pana la casatorie…

 

4. Respect

Multe femei cred ca are legatura cu respectul: un barbat le va lua mult mai in serios si le va acorda mult mai mult respect, daca pana la momentul casatoriei ele vor practica abstinenta. Sexul inainte de casatorie nu duce nicaieri, au sustinut ele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole