Ultimele

16 motive pentru care femeile prefera sa nu faca sex

Relatii & Cuplu » Probleme sex » 16 motive pentru care femeile prefera sa nu faca sex
motive pentru care femeile nu fac sex

Adesea lucrurile capata tot felul de fatete atunci cand vine vorba despre sex, incat o mare parte dintre femei prefera sa se abtina, decat sa intre in toate aceste situatii, complicandu-si viata ingrozitor. Site-ul www.essence.com a alcatuit un top 16 motive din cauza carora multe femei decid sa se abtina de la sex, in baza unui chestionar de intrebari.

Iata rezultatele, in functie de raspunsurile primite:

1. E foarte complicat

Da, adesea o relatie sexuala complica ingrozitor celelalte parti ale relatiei. Nu degeaba foarte multe persoane decid ca abstinenta e cea mai buna treaba inainte de casatorie, asta pana isi pun in ordine toate gandurile despre ele insele. Fiindca realizeaza ca nu e vorba despre ce-si doreste partenerul, ci in primul rand despre ce-si doresc ele insele.

2. Relatia cu Divinitatea

Anumite persoane sustin ca practica abstinenta pentru ca se incred cu adevarat in relatia cu Divinitatea si realizeaza ca propriul corp e mult prea pretios, incat sa si-l ofere oricarui barbat, care poate ca nici nu vrea o relatie serioasa. Asa ca anumite femei prefera sa incuie cu cheia calea catre sex si s-o puna bine, pana cand  o vor oferi sotului lor.

3. Asa ne invata Biblia

Si o exista un motiv pentru care Biblia recomanda abstinenta pana la casatorie…

Te mai poate interesa: Viata de cuplu: De ce nu vor unele femei sa faca sex

4. Respect

Multe femei cred ca are legatura cu respectul: un barbat le va lua mult mai in serios si le va acorda mult mai mult respect, daca pana la momentul casatoriei ele vor practica abstinenta. Sexul inainte de casatorie nu duce nicaieri, au sustinut ele.

5. Vor sa faca dragoste

In schimb, anumite femei practica celibatul pentru ca s-au saturat de tot felul de experiente sexuale, asa ca au decis ca pana in momentul in care isi vor intalni marea dragoste, nu e cazul sa mai faca sex deloc.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21 martie 2024