Ultimele

Sex tantric: 4 pasi simpli pentru incepatori – VIDEO

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Sex tantric: 4 pasi simpli pentru incepatori – VIDEO
Sex tantric

„Sex tantric” este un termen pe care multi l-au auzit doar din povestirile lui Sting. Ce este de fapt sexul tantric?  Este un mod meditativ de a face sex cu scopul de a prelungi si amana orgasmul, cu redirijarea energiilor sexuale in corp pentru intensificarea trairilor din timpul actului sexual.

Pare complicat, dar specialistii spun ca nu imposibil, mai ales daca exersezi.

Iata 4 pasi simpli pentru incepatori.

1. Creeaza un spatiu intim

Acest spatiu trebuie sa fie confortabil, relaxant si imbietor. Scoate din respectivul spatiu orice ti-ar putea distrage atentia de la sex. Decoreaza cu flori, lumanarzi parfumate (iasomie, ylang-ylang, trandafiri). Patul trebuie sa fie moale, cu asternuturi curate si fine si sa aiba multe perne. Nu uitati de muzica specifica.

Iata aici cateva sugestii

2. Sincronizati-va respiratiile

Unul in bratele celuilalt sincronizati-va respiratia astfel incat in momentul in care unul expira, celalalt sa inspire si viceversa.  Aceasta sincronizare creeaza un flux al energiilor care pleaca dintr-un corp, circula prin celalat corp si se reintoarce. Constientizeaza aceasta respiratie si transfera energia ta catre partener.

Citeste si: Sex tantric: Gaseste-i cele 7 zone erogene si invata ce sa faci cu ele!

3. Tineti ochii deschisi

Sa faci dragoste cu ochii deschisi este un element cheie in crearea intimitatii. Este mai greu decat iti poti inchipui, insa va veti obisnui daca exersati. Va veti vedea intr-o alta lumina, mai ales ca este destul de greu sa te obisnuiesti ca cineva sa se uite la tine in timp ce faci sex, chiar daca este vorba de persoana pe care o iubesti.

4. Fara graba

Preludiul este esential in sexul tantric. Asa ca nu te grabi. Prelungeste momentul si sporeste dorinta. Cu cat amani mai mult, cu atat se vor acumula energii. Concentreaza-te doar asupra partenerului si viceversa.

Nu rata nici: Ce trebuie sa stii despre sexul tantric

foto: Depositphotos.com

Data articol: 3 mai 2024