Ultimele

Sex tantric: Gaseste-i cele 7 zone erogene si invata ce sa faci cu ele!

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Sex tantric: Gaseste-i cele 7 zone erogene si invata ce sa faci cu ele!
cele 7 zone erogene

Vrei sa-i oferi iubitului orgasme incredibile, demne de „Kama Sutra“? Primul pas este sa intelegi cum functioneaza chakrele – punctele-cheie de energie din corp – si cum sa le stimulezi in timpul sexului. Indiferent daca esti sau nu adepta aceastei vechi teorii hinduse, nu strica niciodata sa incerci ceva nou!

In limbaj cat mai simplu, chakrele reprezinta zone erogene care influenteaza si pot imbunatati actul sexual. Daca esti familiarizata cat de putin cu sexul tantric, atunci stii ca iti poti face partenerul sa atinga un stadiu mai inalt de placere prin atingeri delicate si ritmice, prin mangaieri, masaj si presiune controlata.

Cand iti concentrezi preludiul pe centrii energetici, orgasmul e mai intens si dureaza mai mult (intre 20 de minute si chiar noua ore!). Esti pregatita sa incerci?

1. Coroana

Cea mai inalta chakra este „coroana“, fiind localizata in crestet. Traditia hindusa spune ca ea e legata de sentimentul de incantare, asa ca incepe cu un masaj senzual al scalpului. Apoi, cand sunteti in „pozitia misionarului“, nu uita sa-ti treci degetele prin parul lui.

2. Al treilea ochi

Urmatoarea chakra e localizata chiar intre sprancenele – mangaie si saruta delicat locul, ca sa activezi centrul de energie.

Citeste si: Atinge aceste zone erogene ale femeilor! Vor innebuni de placere

3. Chakra gatului

Saruta-l pe gat, de jur-imprejur, in spatele urechilor si pe umeri (chiar pe clavicule), pentru a accesa centrul comunicarii din corpul lui.

4. Inima

Zona pieptului (sau „inima“) este centrul bucuriei, al calmului si al autocontrolului. Trece-ti usor unghiile peste pieptul lui ca sa ii stimulezi chakra.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 ianuarie 2023