Controversa: Barbatii care isi ajuta iubitele fac mai mult sex sau NU?

29 august 2023,
Vizualizari: 240, 1 azi
Barbatii care isi ajuta iubitele fac mai mult sex

Site-ul Menshealth.com ne reda unul dintre cele mai ciudate sondaje de opinie, realizate pe un esantion de 4.500 de barbati, parte din cupluri heterosexuale, care isi petrec destul de mult timp cu tot felul de treburi casnice sau treburi pe care in mod traditional le faceau doar femeile: spalatul vaselor, pregatitul mesei, datul cu aspiratorul, calcatul rufelor etc . Acestia au raportat contacte sexuale mult mai rare, in comparatie cu barbatii care participa mult mai putin la activitatile casnice. Primii fac sex in medie de 3,2 ori, in timp ce categoria care chiuleste face sex de 4,8 ori – spun rezultatele sondajului publicate in “American Sociological Review”.

5 adevaruri despre femei, sex si alcool

“O ipoteza ar fi aceea ca partenerele isi percep partenerii mult mai masculini atunci cand stau departe de terburile casnice”, a explicat Sabino Kornrick, cercetatori la Institutul Juan March din Madrid, coordonatorul studiului.

Studiul contrazice astfel o alta cercetare, realizata la Universitatea de stat din Montclair, potrivit careia barbatii care participa la treburile casnice se bucura de mai mult sex decat cei care nu o fac. Cu cat mai multe treburi casnice fac, cu atat au parte de mai mult sex.

In plus, un studiu publicat in numarul din martie al Journal of Social and Personal Relationships releva faptul ca impartirea sarcinilor casnice este un ingredient special in pastrarea unor relatii de cuplu sanatoase.

Asa ca, pana la urma, ce ar trebui sa faca barbatii?! Raspunsul este simplu, conform site-ului www.menshealth.com : e bine  sa ajuti in treburile casnice si sa le termini cat mai repede, astfel incat partenera sa aiba cat mai mult timp cand vine acasa pentru sex.  Asadar, toata lumea iese in castig!

Sex la prima intalnire? Ce cred barbatii despre femeile care fac asta!

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole