Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

04 februarie 2020,
Vizualizari: 31.963, 1 azi
zodii care iubesc sa faca sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-3416250_1920

Sex contra… Panda

O studentă a postat pe internet o ofertă la fel de ciudată. Ea se oferea să masturbeze (şi chiar să-i ofere sex oral – dacă respectivul era drăguţ) bărbatul care îi oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic Naţional Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda născut  acolo. “Nu sunt nebună, dar trebuie să-l văd. Îmi plac la nebunie urşii panda”, scria femeia în anunţ.

Sex oral contra 2 milioane de dolari

Devenit peste noapte milionar în urma unui joc la bursă în care a câştigat 200 de milioane de dolari, un artist graffiti a primit o propunere indecentă. O mai veche cunoştinţă l-a contactat şi i-a promis sex oral în fiecare zi până la moarte în schimbul a două milioane de dolari.

Sex în scopuri caritabile

O prostituată din Chile s-a scos la licitaţie în scopuri caritabile. Maria Carolina şi-a oferit serviciile pentru 27 de ore contra sumei de 4000 de dolari, bani pe care urma să-i doneze unei asociaţii pentru sprijinirea copiilor cu dizabilităţi. În Chile, prostituţia este legală, însă respectiva asociaţie a fost criticată pentru că a aceptat banii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole