Sex contra… Cele mai ciudate oferte sexuale

04 februarie 2020,
Vizualizari: 31.960, 1 azi
zodii care iubesc sa faca sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-3416250_1920

Criză economică sau pur şi simplu nebunia le-a făcut pe unele doamne şi domnişoare să ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai puţin obişnuite. Chiar dacă nu era o situaţie de sex contra bani, femeile prinse cu mâţa în sac au fost acuzate de prostituţie. Urmează o listă cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de poliţie.

Sex contra… bilete la un meci de baseball

Susan Finkelstein, o împătimită a jocului de baseball şi o fană înrăită a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunţ care a atras atenţia poliţiei. “Fană împătimită a echipei Fhillies – superbă, înaltă şi blondă – caut disperată două bilete la World Series”. Un agent sub acoperire a sunat, iar Finkelstein s-a arătat dispusă să plătească în natură. Femeia de 43 de ani a fost arestată sub acuzaţia de prostituţie.

Sex contra… puncte la Warcraft

O împătimită a jocului pe calculator Warcraft s-a arătat dispusă să se “recompenseze” sexual faţă de cel care va juca în locul ei şi-i va aduce 5000 de bucăţi de aur, necesare trecerii la un nivel superior.  Ea a postat anunţul pe Internet şi i-a rugat pe doritori să-i trimită şi o fotografie pentru a-l putea, totuşi, alege pe cel care urma s-o ajute.

Sex contra… cheeseburgeri

Un raid sub acoperire al poliţiei din Florida a descoperit o prostituată de 47 de ani care făcea sex contra cheeseburgeri. Christine Baker cerea în schimbul favorurilor sexuale celebrii burgeri cu brânză şi bacşiş 40 de dolari. Femeia a fost arestată şi pusă sub acuzaţia de prostituţie.

Cazul nu este singular. Khadijah Baseer, o prostituată din Los Angeles, a fost arestată în ianuarie 2012 pentru că îşi oferea serviciile sexuale în schimbul meniului său preferat: Chicken McNuggets.

Sex contra… chipsuri

Poliţia din Ocklahoma City a fost suprinsă să afle că una dintre prostituatele zonei Lahuma, Sue Smith, prestează servicii sexuale în schimbul mărcii sale preferate de chipsuri. Ei o urmăreau pe femeia de 36 de ani şi au prins-o în flagrant.Bărbatul cu care era a declarat că avea probleme cu soţia şi a apelat la serviciile prostituatei care nu i-a cerut bani, ci o cutie de chipsuri (în valoare de 30 de dolari). Ce ţi-e şi cu criza economică…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole