Ultimele

Secrete de femei. Cele mai bune pozitii pentru orgasm

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Secrete de femei. Cele mai bune pozitii pentru orgasm
pozitii pentru orgasm

Chiar daca nu ai orgasm in timpul sexului, nu dispera. Poate ca nu ai gasit pozitia care ti se potriveste (ei, da multe femei ajung la climax in aceeasi pozitie). Iata dezvaluirile a opt femei care discuta despre pozitiile sexuale care, cel putin in cazul lor, le garanteaza orgasmul. Poate ca una dintre ele ar putea face acelasi lucru si pentru tine.

Iata cateva secrete de femeile legate de cele mai bune pozitii pentru orgasm.

Ii arat cum sa ma atinga

„Pot sa imi ofer singura un orgasm in numai trei minute atingandu-mi clitorisul – mai intai lent si apoi marind viteza. Insa atunci cand iubitul meu ajunge acolo jos, evita clitorisul si intra imediat. Este excitant sa-l vad atat de doritor, insa eu nu am niciodata climax in acest fel (de altfel este destul de greu sa am orgasm in timpul partidelor de sex). In cele din urma, ii prind mana si il ghidez catre clitorisul meu dupa care ii arat cum trebuie sa ma atinga. El spune ca este butonul meu magic” – Dana P, 31 ani.

Scaunul creeaza unghiul perfect

„Imi pun sotul sa stea pe un scaun din bucatarie – ori orice alt scaun fara brate. In acest fel eu il pot calari mai bine, am libertate de miscare in timp ce pe sprijin de umerii lui” – Katie L, 29 ani.

Imi place sa stau in picioare

„Imi place cand iubitul meu imi ofera un sex oral in timp ce eu stau in picioare. Ma sprijin cu spatele de perete si imi plimb degetele prin parul lui, uneori chiar il trag de podoaba capilara. Combinatia gurii lui si a faptului ca ma aflu intr-o pozitie de putere ma ajuta sa ating imediat orgasmul” – Jennifer K, 27 ani.

Citeste si: Cum sa innebunesti femeile cu barba ta

Ma asez pe burta

„Ma intind pe burta. Imi ridic putin fundul, prin infingerea degetelor de la picioare in pat. In acest fel, iubitul meu are suficient spatiu pentru a intra – iar frecarea corpului de cearsaf este minunata” – Devon R, 37 ani.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29 martie 2024