Ultimele

S-a descoperit un afrodisiac-minune

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » S-a descoperit un afrodisiac-minune
afrodisiac-minune

Toata lumea cunoaste beneficiile sexului: cimenteaza relatia, face bine la inima, te scapa de hormonii stresului si de durere etc. Dar nu tot timpul ai si dispozitia pentru relatii intime.

Pentru aceasta problema s-a „inventat” afrodisiacul minune. Nu e nici costisitor, il gasesti la orice supermarket (ca sa nu mai spunem ca, oricum, toata lumea il are in casa). In plus, poate fi folosit si la treburile gospodaresti. Doamnelor si domnilor, psihologul Joshua Coleman va recomanda cel mai surprinzator produs care va imbunatateste libidoul – MOPUL. O femeie cu standarde inalte uraste sa aiba casa in dezordine.

Parfumuri afrodisiace pentru fiecare zodie in parte

Cum sa se poata gandi la sex cand jucariile copilului sunt peste tot, sotul si-a lasat rufele murdare pe langa cos, vasele stau in chiuveta precum turnul din Pisa.

„Daca sotul isi ajuta partenera la curatenie, dat cu mopul, spalatul vaselor, nu numai ca femeia va economisi din energia pe care si-ar fi consumat-o facand toate aceste lucruri, dar ea va primi si semnale clare de afectiune din partea acestuia. Ceea ce va reduce stresul si va lasa loc de dorinte sexuale”, explica Coleman, autorul cartii „Sotul lenes”.

Produsul functioneaza atat pentru femei, dar si pentru barbati. Sotii stiu ca la final vor primi si recompensa binemeritata. (health.com)

8 afrodisiace din jurul lumii. Tu le-ai incerca?

foto: Depositphotos.com

Data articol: 19 septembrie 2023