S-a descoperit un afrodisiac-minune

25 iulie 2018,
Vizualizari: 1.016, 1 azi
fantezii sexuale femei

Toata lumea cunoaste beneficiile sexului: cimenteaza relatia, face bine la inima, te scapa de hormonii stresului si de durere etc. Dar nu tot timpul ai si dispozitia pentru relatii intime.

 

Pentru aceasta problema s-a „inventat” afrodisiacul minune. Nu e nici costisitor, il gasesti la orice supermarket (ca sa nu mai spunem ca, oricum, toata lumea il are in casa). In plus, poate fi folosit si la treburile gospodaresti. Doamnelor si domnilor, psihologul Joshua Coleman va recomanda cel mai surprinzator produs care va imbunatateste libidoulMOPUL. O femeie cu standarde inalte uraste sa aiba casa in dezordine. Cum sa se poata gandi la sex cand jucariile copilului sunt peste tot, sotul si-a lasat rufele murdare pe langa cos, vasele stau in chiuveta precum turnul din Pisa. „Daca sotul isi ajuta partenera la curatenie, dat cu mopul, spalatul vaselor, nu numai ca femeia va economisi din energia pe care si-ar fi consumat-o facand toate aceste lucruri, dar ea va primi si semnale clare de afectiune din partea acestuia. Ceea ce va reduce stresul si va lasa loc de dorinte sexuale”, explica Coleman, autorul cartii „Sotul lenes”.

 

Produsul functioneaza atat pentru femei, dar si pentru barbati. Sotii stiu ca la final vor primi si recompensa binemeritata. (health.com)

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole