8 afrodisiace din jurul lumii. Tu le-ai incerca?

23 martie 2019,
Vizualizari: 5.067, 1 azi
afrodisiace din jurul lumii

Nu e om care sa nu se fi gandit macar o data sa incerce un afrodisiac pentru a-i creste dorinta sexuala. Printre cele mai cunoscute afrodisiace se numara: stridiile, ciocolata, vanilia, moscul, iasomia etc. Insa, prin diferite zone de pe glob, oamenii utilizeaza si alte tipuri de afrodisiace.

Iata numai cateva exemple:

1. Penis de tigru

Potrivit medicinei traditionale chineze, cine mananca penis de tigru isi va spori “barbatia”. De asemenea, in culturile chineze, japoneze si coreene se mai utilizeaza “Vinul de cerb”. Aceasta licoare este facuta din orez, ierburi si penis de cerb.

2. Castravete de mare

Nu se stie daca aceasta creatura este considerate afrodisiaca datorita faptului ca arata ca un penis sau pentru ca are abilitatea de a improsca, insa castravetele de mare este consumat in China pe post de afrodisiac.

3. Piele de soparla

Soparlele erau simbolul sexualitatii in Grecia Antica, iar anumite parti ale corpului erau folosite la prepararea vinului. In Africa de Nord exista credinta ca oricine mananca piele de soparla devine absolut irezistibil.

4. Furnica taietoare de Frunze

Aceasta specie de furnici este considerata afrodisiac in America de Sud, inca din secolul al XV-lea. In unele zone, inca mai persista traditia ca tinerilor casatoriti sa li se ofere astfel de furnici in noaptea nuntii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole