7 secrete ale unor relatii de cuplu reusite

25 ianuarie 2023,
Vizualizari: 13.272, 1 azi
secrete ale unor relatii de cuplu reusite - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - couple-2586514_1920

5. Nu-si pierd simtul umorului

Psihoterapeutii au observat ca umorul tine un cuplu sudat. Cand cei doi nu mai rad impreuna este un semn ca sufletul relatiei lor a disparut si ca sunt pe un drum gresit. Cu atat mai mult nu rand unul de celalalt. Cei doi soti stiu instinctiv ce este si ce nu este un joc cinstit.

6. Sunt ocupati. Punct

Nu trebuie a faceti dragoste in fiecare zi sau la fiecare x zile pentru a avea o relatie extraordinara. Nu este o regula clara. Cuplurile fericite fac sex in mod regulat. Sexul sanatos va intareste si va apropie si mai mult. Insa, nu este motiv de stres daca au trecut una sau doua saptamani fara sex. Cheia fericirii este ca amamdoi sa fiti fericiti indiferent de numarul partidelor de amor pe care le aveti.

Nu rata nici: 7 secrete pentru o prima intalnire de vis

7. Nu folosesc sexul ca pe o pedeapsa

Daca modul in care iti transmiti supararea este sa nu faci sex atunci greseti foarte mult. De ce? In afara de faptul ca actul sexual ar trebui sa fie o actiune in care oferi si primesti afectiune, odata ce il transformi intr-o arma, resentimentele incep sa se adune si, intr-un final, niciunul dintre parteneri nu va mai dori sa faca dragoste. Asa incat in loc sa va intoarceti cu spatele la celalalt cand sunteti suparati, mai bine discuti problema si gasiti o solutie, fara sa folositi sexul ca mijloc de pedeapsa.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole