Ultimele

7 secrete pentru o prima intalnire de vis

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 7 secrete pentru o prima intalnire de vis
prima intalnire

Nu este atat de greu sa obtii o prima intalnire, dar cateodata lucrurile nu ne ies asa cum ne-am dori. Unde gresim, ce anume pierdem din vedere? Ne explica cei de la WomensHealth.com, citand un studiu chiar pe aceasta tema.

Care e secretul unei prime intalniri reusite? Ei bine, specialistii de la Universitatea Stanford (USA) au analizat aproape 1.000 de cupluri care au participat la intalniri rapide de cate patru minute, pentru a vedea care sunt factorii ce influenteaza chimia dintre oameni si care ne spun imediat daca cineva ne place sau nu. Acestia au inregistrat conversatiile din timpul intalnirilor, rugandu-i pe participanti sa completeze un chestionar referitor la ce anume s-au gandit in timpul intalnirii, dupa care au analizat informatiile astfel obtinute. Ceea ce au descoperit te va fascina!

1. Femeile sunt mai mofturoase decat barbatii

Cand e vorba de intalniri, puterea este (in majoritatea cazurilor) de partea ta, ca femeie. „Femeile sunt mai selective decat barbatii cand vine vorba despre intalniri“, a declarat autorul studiului, Dan McFarland, sociolog la Universitatea Stanford. In cadrul studiului amintit, femeile s-au aratat mai nazuroase si au acordat mai greu sanse partenerilor de a se vedea la o a doua intalnire. Asa ca te poti relaxa stiind ca tu esti cea care decide daca vrei sa il mai vezi vreodata.

2. E bine sa pastrezi toata atentia asupra ta

Cuplurile raman inchegate cand femeile incep sa vorbeasca mai mult despre ele insele si barbatii se arata interesati si fac eforturi sa le cunoasca mai bine. Prin urmare, nu te ingrijora ca monopolizezi conversatia.

Citeste si: 8 semnificatii ale viselor erotice pentru femei

3. Barbatii isi dau seama ca esti interesata din tonul vocii tale

Daca vei vorbi rapid si variind tonalitatea, el va corela acest lucru cu un interes romantic. „Acest lucru semnalizeaza interesul“, sustine McFarland. O voce monotona si inceata este asociata cu distantarea si lipsa de interes.

4. Nu ii pune intrebari personale la prima intalnire

Poate crezi ca e bine sa il intrebi diverse lucruri despre el ca sa vada ca esti interesata de persoanal lui. Din cate se pare insa, cu cat pui mai multe intrebari la prima intalnire, cu atat scade interesul pentru o a doua. Potrivit lui McFarland, intrebarile pe care le adresam de obicei la intalniri (De unde esti? Ce pasiuni ai?) nu fac altceva decat sa creeze distanta, detasare, ca si cand ele ar fi puse in mod automat, pentru ca asa se face, si trebuie sa umple cu forta niste goluri in conversatie. Se creeaza asadar o impresie de falsitate, care face ca lucrurile sa nu progreseze.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 mai 2024