Ultimele

7 secrete pentru o prima intalnire de vis

prima intalnire

5. Alege-ti cuvintele cu atentie

Atunci cand stati de vorba, introdu in conversatie markeri personali, care sa atraga atentia asupra ta si sa imprime o latura intima, profunda, lucrurilor pe care le spui. Acesti markeri sunt de obicei pronumele personale de persoana I singular: eu cred, mi se pare ca etc. (in loc de: lumea crede, se pare etc.)

Nu rata nici: Acest barbat povesteste ce inseamna cu adevarat sa fii GIGOLO. Experiente reale!

6. Daca te intrerupe, e de bine!

In mod surprinzator, studiul a scos la iveala ca femeile sunt mai interesate de barbatii care le intrerup in mijlocul frazei, dar nu pentru a aduce vorba despre ei insisi, ci pentru a completa frazele lor sau pentru a fi de acord cu ele. „Aceste intreruperi te fac sa simti ca exista o legatura intre voi, o chimie, deoarece pare ca spuneti impreuna o poveste, ca sunteti amandoi implicati“, afirma McFarland. E modul lui de a incerca sa stabileasca o conexiune si denota ca te asculta cu atentie si ca este interesat de ceea ce ii povestesti si de tine.

7. Barbatii empatici sunt mereu preferati

Cand ii povestesti lui despre tine, fii atenta la reactiile lui. Studiul a aratat ca barbatii care se pun in locul tau si privesc lucrurile din perspectiva ta pe masura ce iti povestesti viata (cu alte cuvinte, sunt empatici) au mai mult succes cu femeile. Empatia este o cale prin care el iti arata ca este interesat de o a doua intalnire.

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Women’s Health

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 5 mai 2024