Ultimele

Relatii de cuplu: 6 semne subtile ca nu te mai vrea

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Relatii de cuplu: 6 semne subtile ca nu te mai vrea
nu te mai vrea - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1845334_1920

Ocupati cu termenele scurte de atingere a obiectivelor si cu tot mai timp investit intr-o relatie de cuplu, unii dintre barbati nu citesc semnele subtile trasmise de sotiile lor, care le spun ca sunt pe cale sa ramana singuri.

Iata care sunt cele 6 semne subtile prin care o femeie iti spune ca nu mai este interesata sa aiba o relatie de cuplu.

Zambetul fals este un semn ca relatia de cuplu poate fi in pericol

Un zambet nu este intotdeauna un lucru bun intrucat unul fals este echivalentul dezinteresului. Zambetul fals apare sub forma unui ranjet fortat ca si cum ar fi muscat o lamaie si incearca din toate puterile sa nu vomite. Un zambet larg dar fara ca ochii sa fie implicati este la fel de rau. Acest zambet apare de obicei atunci cand incearca sa fie politicoasa, insa nu este deloc fericita in compania ta.

Te mai poate interesa: 10 semne ca te vrea ca… prieten, nu ca iubit

Stii daca relatia de cuplu este pe cale sa se incheie dupa modul in care vorbeste

Un singur cuvant cand trebuie sa raspunda poate insemna faptul ca nu te vrea langa ea si nu face nici un efort sa ascunda asta, orice intrebare primeste un da sau un nu. Nici o vorbarie prea rapida nu este un indicator al romantismului. De obicei, conversatiile rapide sunt un semn ca subconstient incearca sa mentina o atmosfera de prietenie.

Relatia de cuplu se apropie de final daca isi maseaza gatul in timp ce spune cat de mult de iubeste

Faptul ca isi maseaza gatul nu inseamna mereu ca a dormit intr-o pozitie inconfortabila, poate insemna si ca te minte. Daca isi maseaza gatul in timp ce-ti spune cat de mult de iubeste si cat de mult ii place compania ta, poti sa pariezi pe ultima varianta. Mai bine ai incerca sa afli ce-o deranjeaza si cum puteti rezolva problema.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 iulie 2023