10 semne ca te vrea ca… prieten, nu ca iubit

10 iunie 2018,
Vizualizari: 15.541, 1 azi
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1719683_1920

Sunteti amici de ceva vreme (poate chiar colegi?), o placi de cand ai pus ochii pe ea si ai vrea sa ii spui asta, dar nu esti sigur daca si ea te place sau te priveste doar ca pe un prieten. Vezi mai jos 10 indicii ca nu e cazul sa-ti faci sperante: ai trecut iremediabil in „friend zone“!

 

1. Nu te suna niciodata prima

Mereu esti tu primul care suna, trimite SMS-uri sau mesaje si comentarii pe Facebook? Indiferent daca doar o saluti sau va faceti planuri sa va vedeti mai tarziu, daca tu esti cel care initiaza intalnirile, e foarte posibil ca ea sa nu fie interesata decat de amicitia ta. Asta doar in cazul in care e foarte timida si face rar prima miscare; atunci, s-ar putea sa te placa, dar nu va risca sa iasa din zona ei de confort ca sa ti-o spuna.

 

 

2. Intotdeauna stati impreuna cu altii

Poate ca e doar timida sau ii place sa ia lucrurile incet, dar, daca o femeie e interesata de tine, va face tot posibilul sa stea cat mai mult timp doar cu tine. Daca nu ti-a sugerat sa va intalniti doar voi doi sau sa va retrageti „la o gura de aer“ cand iesiti in grup, atunci nu te considera decat un prieten.

 

 

3. Nu te atinge niciodata

Cand o femeie e interesata de un barbat, exista cateva semnale clasice pe care le afiseaza, ca el sa isi dea seama si sa preia initiativa. Unul dintre aceste semnale este contactul fizic (te atinge intamplator pe brat, ca din greseala). Daca ea nu face asta niciodata, se fereste cand o atingi tu, iar limbajul trupului iti transmite sa pastrezi distanta, cu siguranta nu te place la fel cum o placi tu.

 

4. Vorbi doar despre subiecte superficiale

Ati avut recent vreo conversatie mai serioasa sau mai profunda? Astfel de discutii, in care impartasim intamplari importante din viata noastra, dorinte si planurile de viitor, sunt un semn foarte clar de apropiere. Daca lucrurile despre care vorbiti sunt personale, intime, atunci ea vrea sa te cunoasca mai bine si, poate, sa transforme prietenia intr-o relatie. In absenta acestor conversatii, vei sta mult si bine in „friend zone“!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole