4 pozitii sexuale care te ajuta sa amani orgasmul

19 ianuarie 2020,
Vizualizari: 30.184, 1 azi
pozitii amanare orgasm - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-1490384_1920

Nu exista barbat pe lumea aceasta care sa nu fi ajuns macar o data la orgasm inaintea partenerei. In acele momente cu siguranta ca si-ar fi dorit sa stie anumite trucuri care sa-l ajute sa intarzie fie si pentru cateva clipe momentul. Ei bine, anumite pozitii sexuale ii ajuta pe barbati sa se stapaneasca mai bine. Iata mai jos un top al celor mai bune pozitii sexuale care-i ajuta pe barbati sa-si intarzie orgasmul:

Pozitii sexuale # 1: Pozitia misionarului

Cu siguranta ca nu este una dintre cele mai explozive pozitii si n-ar putea niciodata sa candideze pentru titlul „Cea mai buna pozitie din dormitor”. Cu toate acestea, este pozitia cea mai potrivita pentru barbatii care doresc sa nu aiba orgasm inaintea sotiilor. Barbatul isi poate controla miscarile, iar in momentul in care simte ca este pe cale sa explodeze poate sa se opreasca cateva clipe inainte sa inceapa sa se miste din nou.

Tineti minte ca in momentul in care ea ridica un picior in aer sau barbatul isi ridica putin corpul atunci senzatiile vor fi mult intensificate.

Pozitii sexuale # 2: Fata in fata

Aceasta este o alta pozitie excelenta care ii ajuta pe barbati sa se controleze. In timp ce barbatul sta in sezut cu picioarele incrucisate, femeia se asaza deasupra – barbatul este cel care controleaza tempoul. Cand ai inceput sa te obisnuiesti cu aceasta pozitie si ai invatat sa te controlezi poti oferi sotiei instructiuni astfel incat sa va sporiti placerea.

Pozitii sexuale # 3: Femeia deasupra

Desi sunt barbati care isi pierd controlul intrucat considera ca nu mai nici un fel de putere in ceea ce priveste manevrele, sunt si barbati care gasesc foarte confortabila aceasta pozitie. Insa lasand sotiei controlul tu te poti focusa mai bine pentru a amana orgasmul. Orice gand care te ajuta sa te controlezi pana cand ea va ajunge la orgasm este bine venit.

Pozitii sexuale # 4: Lingurita

Aceasta pozitie este rezervata in general sexului de dimineata. Femeia sta cu spatele, iar barbatul este din nou cel care detine puterea. Pentru foarte multi barbati aceasta pozitie este excelenta intrucat ii ajuta sa se controleze si astfel actul sexual se incheie mult mai tarziu decat de obiecei spre beneficiul si placerea amandurora.

Ca un sfat general: barbatul trebuie sa se miste cat mai incet posibil, sa nu grabeasca lucrurile. In cazul in care se excita prea tare n-o sa-l ajute cu nimic. Tocmai de aceea este bine sa ramana calm si sa mentina un tempo constant. Cu siguranta ca sotia va fi impresionata de abilitatea sa de a se controla.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole