12 pozitii sexuale aproape imposibile

04 octombrie 2019,
Vizualizari: 26.202, 1 azi
pozitii sexuale aproape imposibile

Cu totii ne dorim sa experimentam cat mai mult in zona sexului, cu totii vrem sa incercam tot ce se poate incerca, insa asta nu inseamna ca totul e si realizabil mereu: e greu sa faci sex stand in cap, sa recunoastem – explica site-ul Thefrisky.com. Cu exceptia situatiilor in care avem un antrenament serios in acest sens si statul in cap sau roata nu inseamna altceva decat pozitia preferata in care ne relaxam sau citim o carte.

Iata un top 12 al celor mai incomode si imposibile pozitii sexuale:

 

1. Clestele

Partenerul sta in picioare, iar tu te sprijini intr-o singura mana pe podea, el iti ridica picioarele si te trage dintr-o parte cu fundul spre el. In cazul in care nu cumva te antrenezi sa dansezi in show-urile Madonnei, ia-ti gandul de la o asemenea pozitie! E imposibil sa iti sustii greutatea propriului corp intr-o singura mana pe toata perioada contactului sexual, si uite asa dispare orice urma de placere.

 

 

2. Pozitia hidrantului

Cu capul in jos, te sprijini in ambele maini, cu picioarele desfacute si indoite, iar partenerul te penetreaza astfel din picioare. Daca ai exersat pozitia in cauza si stai cu usurinta asa, inseamna ca exista posibilitatea sa obtii si orgasmul. Altfel… e greu sa si respiri stand asa.

 

 

3. Roata de bicileta

Partenerul sta in cap, cu picioarele in sus, intr-un perfect echilibru, fara sa se sprijine pe vreun alt membru, iar tu, practic, te cateri pe el… Mai bine priviti fotografia, fiindca e imposibil si de explicat, dar de incercat… Iar de placere… nici nu poate fi vorba, decat poate doar la circ!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole