Orgasmul la femei: Ce sa faci si ce sa nu faci

02 noiembrie 2019,
Vizualizari: 25.005, 1 azi
Orgasmul la femei

Cand poti stii cu adevarat daca partenera are sau nu orgasm? Daca se preface? Daca nimic din ceea ce arata nu e in conformitate cu ceea ce simte, de fapt?! Iata cateva intrebari care trec prin minte macar o data oricarui barbat. Site-ul Justformenmagazin.com raspunde, pe rand la aceste framantari si totodata iti spune ce sa faci si ce nu, ca sa oferi un orgasm de neuitat partenerei.

 

 

In primul rand, nu trebuie sa uiti ca nu e nevoie sa fii bogat, faimos, celebru sau sa arati ca un fotomodel ca sa produci un orgasm puternic partenerei si nici ca sa pari sexy in ochii ei. Cand vine vorba despre sex si intimitate, sunt alte lucruri si trasaturi de care ai nevoie.

 

In al doilea rand, lista cu ce sa faci si ce sa nu faci poate varia, de la femeie la femeie, insa exista, totusi, anumite lucruri comune perfect valabile in cazul tuturor femeilor.

 

Iata-le:

1. Concentreaza-te pe preludiu. Nu uita ca femeile au nevoie de cel putin patru ori mai mult timp acordat preludiului, decat un barbat. Si daca ai rabdare sa indeplinesti acesti timpi necesari, ea va avea orgasm in acelasi timp cu tine.

 

2. Seteaza de asa natura actul sexual, incat sa existe o aura a comunicarii intre voi, dincolo de sexul in sine. Femeile sunt multisenzoriale cand vine vorba despre sex si nu e suficient sa te focusezi intr-o unica directie, daca vrei s-o stimulezi spre un orgasm memorabil. Lucreaza, asadar, pe mai multe planuri: creeaza o atmosfera placuta, senzuala, cu muzica, lumanari parfumate, mirosuri despre care stii ca o stimuleaza, lumina calda si tot ce stii ca ii place. Fa-o sa-si doreasca sexul la nivel mental, intai. Apoi, treci la partea fizica a lucrurilor.

 

3. Fii cu ochiul pe ceas, mereu, fiindca femeile au timpi mai indelungati cand vine vorba despre sex, iar barbatii au reactii mai rapide! Nu uita ca trebuie sa faci fata pana la sfarsit, ca sa-I oferi placere si ei. Altfel… se va intreba cum e sa faca sex cu cineva care poate mai mult decat poti tu.

 

4. Vorbeste-i: spune-i ce vrei, experimentati impreuna, tine lucrurile in zona fresh si interesanta, chiar daca sunteti impreuna de ceva vreme.

 

Lista cu ceea ce NU trebuie sa faci este fix reversul celor patru puncte de mai sus. In plus, nu trebuie sa presupui niciodata ca o cunosti atat de bine incat stii din start ce vrea si ce-i place. Acorda atentie ei si tuturor detaliilor!

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole