Cum sa atingi sanii unei femei in functie de forma lor. Sfaturi ca sa o poti aduce mai aproape de orgasm

07 octombrie 2022,
Vizualizari: 12.085, 1 azi
cum sa atingi sanii unei femei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-4640997_1920

Practic, dintotdeauna barbatii au cautat modalitati prin care sa-si satisfaca partenerele, astfel incat ele sa ajunga la orgasm. Pentru ca oricat de bine s-ar intelege un cuplu in toate celelalte aspecte ale relatie si oricat s-ar iubi, daca sexul scartie sau lipseste cu desavarsire, mai devreme sau mai tarziu acel cuplu se va destrama.

Iar pentru a deveni amantul perfect un barbat trebuie sa acorde atentie sporita sfarcurilor unei femei. Acestea actioneaza ca un adevarat barometru, iar un barbat atent va sti starea in care este iubita sa doar privindu-le. Astfel, cand sfarcurile sunt sus, atunci femeia este excitata, cand sunt jos, atunci inseamna ca eforturile tale nu au avut rezultatul dorit. In acelasi timp insa, functioneaza si ca termometre, ridicandu-se cand este frig. Iar pentru unele femei sfarcurile sunt atat de importante incat pot ajunge la orgasm doar dezmierdandu-le.

Cu toate acestea, sensibilitatea sfarcurilor variaza de la o femeie la femeie asa ca trebuie manevrate cu grija.

1. Sfarcurile mari

Pentru ca au mai multe terminatii nervoase acestea sunt extrem de sensibile, asa ca nu trebuie sa fii prea agresiv sau sa folosesti o forta prea mare cand te apleci asupra lor.

Te mai poate interesa si: Cum sa te joci cu sanii unei femei ca sa-i produci placere

2. Sfarcuri mici

Aureola, zona rotunda colorata din jurul unui sfarc, este de fapt mai sensibila decat sfarcul insusi. Concentreaza-te in special pe zona superioara a sanului. Vei obtine rezultate mult mai bune.

3. Sfarcuri inversate

Potrivit unui studiu, 3% dintre femei au sfarcurile astfel, iar cauza este una genetica. Terminatiile nervoase ale acestor sani nu difera comparativ cu cele de la sarcurile normale. Totusi femeile cu astfel de „anomalii” ar putea fi mai sensibile din punct de vedere emotional pentru ca sfarcurile lor nu sunt „normale”. Ceea ce inseamna ca daca prietena ta are astfel de sfarcuri este bine sa-i complimentezi sanii in timp ce te joci cu ei.

Nu rata nici: Durere sani. Ce inseamna cand te dor sanii si sfarcurile

Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole