Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi

04 septembrie 2019,
Vizualizari: 44.110, 1 azi
semne zodiacale predispuse la adulter

Oricine visează să devină specialist în limbajul trupului, astfel încât după o singură privire să-şi dea seama dacă cineva minte sau spune adevărul. Cu toţii am văzut cum eroii din filme, specialişti în limbajul trupului, doar pe baza unui singur gest ştiu când personajul principal de sex opus s-a îndrăgostit de ei. Însă în realitate lucrurile sunt mai complicate, mai ales când vorbim despre limbajul trupului.

Potrivit unui specialist în limbajul trupului, Janine Driver, autoarea cărţii „Spui mai multe decât crezi”, există câteva gesturi pe care cei mai mulţi dintre oameni le interpretează greşit. Spre exemplu, multe persoane consideră că atunci când un bărbat se scarpină la nas, înseamnă că minte. Însă, s-a demonstrat că gestul are o cu totul altă semnificaţie.

 

Iată câteva dintre secretele limbajului trupului:

Limbajul trupului # 1: El  îşi încrucişează braţele în timp ce-i vorbeşti

Ce cred oamenii că înseamnă: El este dezinteresat sau ostil.

Ce înseamnă în realitate: El este genul care rezolvă problemele. Atunci când îţi încrucişezi ambele braţe ambele emisfere ale creierului sunt solicitate, explică Driver, astfel că acest gest semnalează că bărbatul este implicat în conversaţie şi analizează cele spuse. Bărbatul care îşi încrucişează braţele în timp ce soţia lui vorbeşte nu doar că o ascultă cu atenţie, dar are şi o atitudine deschisă. Prin urmare, dacă partenerul încrucişează braţele în timp ce tu îţi expui planurile pentru weekend, n-ar trebui să-i interpretezi limbajul trupului de genul „Off, îmi doresc ca această conversaţie să se încheie”. De fapt, un studiu a descoperit că atunci când oamenii procedează astfel, se concentrează pe sarcină cu 30% mai mult.

 

 

Limbajul trupului # 2: El se apleacă în faţă

Ce cred oamenii că înseamnă: Îţi face avansuri.

Ce înseamnă în realitate: Sigur, poate fi interpretat şi că un bărbat te place, însă Driver spune că atât de mulţi oameni interpretează aşa acest gest, dar nu este cel mai bun indicator posibil în astfel de situaţii. De ce? Pentru că oricine ştie că trebuie să se aplece în faţă pentru a arăta interes. Însă, o modalitate mai bună pentru a afla dacă un bărbat te place este să-i urmăreşti coatele. Dacă acestea sunt pe genunchi sau pe masă în faţa lui, sunt şanse mari să te placă. Iar dacă se apleacă spre tine şi coatele sunt pe lângă corp, atunci poate că bărbatul nu îţi face avansuri.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole