3 semnale ca nu e interesata de tine. Urmareste limbajul trupului!

01 martie 2020,
Vizualizari: 13.226, 1 azi
semnale ca nu e interesata

Cei care dau atentie limbajului trupului vor avea intotdeauna un avantaj in fata celor care se concentreaza exclusiv asupra vorbelor. Chiar si cand este vorba despre intalniri amoroase, descifrarea limbajului trupului te ajuta sa stii daca lucrurile vor evolua in directia dorita de tine sau este cazul sa incepi sa cauti in alta parte.

Spre exemplu, ai reusit sa obtii intalnire cu fata visurilor tale, despre care credeai ca nu va accepta niciodata o intalnire cu tine. Esti atat de mandru de tine si de faptul ca ai convins-o sa iesiti in oras incat nu observi ca ea pastreaza distanta, ca isi foloseste mana pe post de bariera subtila pentru a te tine departe de ea, limbajul trupului ei trimitandu-ti mesaje total diferite de ceea ce-ti spun cuvintele ei.

Dupa prima intalnire ai fost atat de incantat de posibilitatile nelimitate pana in urma cu doua zile, cand i-ai telefonat asa cum de altfel ai promis si ai auzit, „Stii nu cred ca avem atat de multe lucruri in comun incat sa mai iesim si alta data”. Si acum stai si analizezi si nu poti sa crezi ca in numai doua zile s-a razgandit, doar cand i-ai spus ca o s-o suni ti-a raspuns, „Ok”.

Cand este vorba despre intelegerea unei femei, ce face este la fel de important sau chiar mai important decat ceea ce spune.

Poate ca atunci cand era cu tine, nu stia in mod constient ca are unele rezerve in legatura cu tine, insa limbajul trupului ei iti trimitea deja mesaje de respingere. Si cum tu nu le-ai descifrat, raspunsul ei de mai tarziu te-a luat complet prin surprindere.

Intelegerea limbajului trupului te va ajuta sa iti dai seama ce gandeste si simte cu adevarat, asa ca nu vei avea dureri de cap mai tarziu. Prin urmare, data viitoare cand te mai intalnesti cu o femeie, urmareste urmatoarele 3 semnale care iti spun ca nu este interesata e tine, astfel incat vei sti ca este nevoie sa-ti schimbi strategia si sa treci la altcineva.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole