5 motive reale din cauza carora femeile ajung sa insele

05 ianuarie 2019,
Vizualizari: 21.134, 1 azi
problemesex.ro - adulter femei - dreamstime.com

O astfel de optiune de viata pare, la prima vedere, ca facand parte exclusiv din ADN-ul masculin: numai barbatii insala, numai barbatii au capacitatea de a intretine, in paralel, mai multe relatii intime.  Lucrurile nu sunt nici pe departe asa – sustine site-ul Cosmopolitan. Si in ajutorul acestei afirmatii vine si Renee Lee, un expert in relatii conjugale cu master in psihologie. Ea  explica cele 5 motive principale care stau la baza adulterului la femei:

 

1. Trec printr-o perioada grea

Isi pierd un parinte sau un coleg de serviciu apropiat, sau un prieten din copilarie, orice astfel de intamplare declanseaza emotii foarte puternice, iar femeile devin brusc introspective, incercand sa se reevalueze si sa se regaseasca. Disconfortul schimbarii de orice fel poate determina o femeie sa caute o persoana care s-o deconecteze de la introspectie, redirectionandu-i atentia catre ceva mult mai placut si mai putin traumatizant.

 

 

2. Nu se simte apreciata

Indiferent despre ce ocazie ar fi vorba, barbatii au tendinta de a trece foarte usor peste meritele femeii,  nesubliniindu-le suficient de bine si de mult: fie ca vorbim de 10 ani de cariera sau de o cina minunata pe care partenera tocmai a pregatit-o, meritele ei raman cumva recunoscute cel mult in zona mediocra. Asa ajung femeile sa se simta frustrate, nesatisfacute si uneori depresive. Asa ca incep sa-si caute satisfactia si linistea in alta parte. Iar in clipa in care gasesc persoana care le completeaza exact nevoile neacoperite de acasa, nu ezita nicio secunda in plus.

 

 

3. Cand simt ca relatia s-a cam consumat

Femeile intuiesc clar atunci cand relatiile in care sunt angrenate se apropie de sfarsit. Si atunci incep sa fie mult mai atente in jurul lor chiar inainte de a pune punct relatiei de drept in care inca se afla. Poate este si un mod de se repune in carti pe piata si de a-si retesta capacitatile de flirt.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole