Ultimele

6 sfaturi sa depasesti infidelitatea

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 6 sfaturi sa depasesti infidelitatea
sa depasesti infidelitatea - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-4144071_1920

O aventura atunci cand esti implicat intr-o relatie pe termen lung ar putea pune capat relatiei. Insa nu intotdeauna, o aventura poate insemna sfarsitul unei relatii. De fapt, ar putea fi un nou inceput apropiindu-i si mai mult pe cei doi.

Exista insa lucruri pe care trebuie sa le urmaresti cu atentie daca vrei o relatie sanatoasa, care sa dureze dupa o aventura. Iata 6 sfaturi pentru orice cuplu care a trecut printr-o asemenea experienta:

Sfaturi pentru cel/a inselat/a

1. Intelege realitatea acestei aventuri

Daca el sau ea a iesit cu altcineva, nu conteaza daca a facut sex sau nu. In ambele cazuri este vorba despre infidelitate, insa daca au facut amor, lucrurile pot degenera. Daca au facut sex, adevarul este ca e greu de trecut peste un asemenea lucru. Totusi, ar fi posibil daca s-a intamplat o singura data. Daca a fost de doua ori sau mai mult, atunci este mai greu de iertat pentru ca nu exista nicio certitudine ca nu se mai intampla si in viitor.

2. Ia o decizie in ceea ce priveste caracterul partenerului/ei

Daca consideri ca nu este de incredere trebuie sa mergi mai departe. Tu te vei indoi mereu, iar el/ea va simti ca nu-ti va putea niciodata castiga increderea.

Insa daca crezi ca a facut o singura greseala, insa ai incredere in integritatea lui/ei si este cineva in care te poti increde atunci poti trece cu vederea acesta aventura. Lasa deoparte gandurile legate de ce a facut cu acea femeie/barbat si aminteste-ti cat de mult il/o iubesti si arata-i ca are toata increderea ta. Demonstreaza-i ca nu te indoiesti de onestitatea lui/ei si vei observa ca dragostea si increderea pe care i-o acorzi il/o va face sa straluceasca.

Citeste si: 5 sfaturi pentru a trece peste infidelitatea partenerului

3. Asuma-ti partea ta de responsabilitate

Nu comportamentul tau l-a facut/o sa calce stramb, insa infidelitatile sunt simptomele unor probleme ale relatiei care nu au fost rezolvate. Uita-te in oglinda si intreaba-te daca exista ceva ce ai facut sau nu ai facut care a contribuit la aceasta aventura cu un/o alt barbat/femeie. Daca rezolvi problemele care depind de tine, atunci relatia voastra va fi mai puternica si va merge mai departe.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 septembrie 2022