Cele mai frecvente 4 greseli pe care barbatii le fac in dormitor

01 noiembrie 2022,
Vizualizari: 12.814, 1 azi
greseli pe care barbatii le fac

Chiar si iubirea vietii tale poate face greseli in dormitor si trebuie sa recunosti ca au existat moment cand ti-a venit sa spui “Nu asa!”. Expertii de la GALTime.com ne dezvaluie care sunt cele mai comune 4 greseli pe care barbatii le fac in intimitate.

1. Nu accepta indicatii (verbale sau fizice) de la partenerele lor

Majoritatea femeilor se plang ca barbatii nu le asculta, iar acest lucru e valabil si in pat. Specialisti spun ca vinovat este orgoliul masculin, care ii face sa-si spuna “Stiu deja ce sa fac, n-am nevoie de sugestii!” sau “Stiu mai bine ca ea ce am de facut”.

2. Sar peste “incalzire” si apasa direct pe acceleratie

Cu alte cuvinte, domnilor, preludiu, preludiu, preludiu! Un preludiu prea scurt (sau lipsa totala a acestuia) poate strica toata placerea actului sexual. Unii barbati inca mai trebuie sa invete ca femeile au nevoie de mai mult timp decat barbatii ca sa intre in starea necesara pentru actul sexual.

Citeste si: Cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat

3. Amutesc

“Folositi-va vocea”, spun expertii. Femeile pot gasi extrem de excitanta o voce sexy care le sopteste in ureche in pat – mai ales daca vocea respectiva le spune ce urmeaza sa li se intample.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole