Cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat

08 aprilie 2019,
Vizualizari: 15.089, 1 azi
greseli pe care barbatii le fac

Atunci cand te intalnesti cu cineva nou si partidele de sex sunt la inceput, este natural ca mintea sa-ti fie preocupata cu intrebari de genul “i-a placut?”, “nu i-a placut?”, “ce o crede despre mine?”, “cum m-am descurcat?” etc.

Iata cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat, asa cum au reiesit dintr-un sondaj efectuat printre femei pe site-ul Justformenmagazine.com.

1. Intrebari despre fostii iubiti

Este adevarat ca o relatie reusita se bazeaza pe comunicare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-ti “asasinezi” partenera de sex cu intrebari, chiar in timpul “actiunii”. Cu atat mai mult sa o pui sa faca comparatii intre tine si fostul. Pe langa faptul ca cel mai probabil nu iti va spune adevarul, o faci sa isi aduca aminte alte episoade amoroase in loc sa se concentreze la actul amoros cu tine.

2. Comparatia cu fostele

Ce e mai rau decat sa o intrebi una si alta despre fostii iubiti, in timp ce esti cu ea in pat? Sa o compari cu fostele iubite, in timp ce esti cu ea in pat! Si sa mai spui asta si cu voce tare, chiar daca e de bine. Daca vrei sa faca ceva care tie iti place, doar roag-o. Nu trebuie sa mentionezi ca X ti-a facut asta acum trei ani.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole