Fara prejudecati despre jucariile sexuale

22 ianuarie 2020,
Vizualizari: 6.546, 1 azi
despre jucariile sexuale

 

Vibromasajul

Exista un „ajutator sexual” numit gheschel, folosit de catre africani si care are forma unui inel ce se fixeaza la baza sexului barbatului cu scopul de a favoriza si chiar mentine erecta si care este ornat cu pene, pielicele de animal sau fragmente de vegetale, destinate stimularii mai active a peretilor vaginului?

Cea mai spectaculoasa perfectionare a falusului artificial a aparut odata cu vibromasorul sau, poetic spus, un falus aproape viu.

 

Interiorul lui cuprinde un motoras alimentat, de regula, de la o simpla baterie, ce produce vibratii rapide si concentrate mai ales la extremitatea sa.

In contact cu pielea, aceste vibratii produc o stimulare placuta si intensa. Desi poate ajuta foarte mult la amplificarea excitatiei si chiar in obtinerea unor senzatii noi, foarte placute, vibromasorul este relativ putin utilizat de cupluri, mai ales din cauza ideilor preconcepute.

 

Intr-adevar, se poate pune intrebarea: de ce sa te folosesti de „altceva” (culmea ororii: de un instrument mecanic) din moment ce natura te-a inzestrat cu „ajutatoare naturale”: mâini, degete, buze, limba, sex.

Un raspuns prompt la aceasta intrebare este: pur si simplu pentru ca exista! De ce sa nu imbogatesti varietatea trairilor erotice atunci cand este posibil si la indemana.

Ceea ce pare a fi foarte interesant, de altfel, este faptul ca sexologii considera vibromasorul o inventie capitala in ceea ce priveste sexualitatea constienta, privita responsabil. El poate fi utilizat chiar ca un aparat medical pentru depasirea unor dificultati orgasmice grave ce nu au putut fi tratate, cum ar fi frigiditatea. Astfel, cu ajutorul lui, femei ce nu au stiut ani de zile ca poate fi nu numai placut, dar chiar extraordinar sa faci dragoste, dupa numai o simpla utilizare a vibromasorului, doar o singura data, au inteles de ce alearga toata omenirea dupa aceasta satisfacere erotica!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole