Fara prejudecati despre jucariile sexuale

22 ianuarie 2020,
Vizualizari: 6.789, 1 azi
despre jucariile sexuale

Faptul ca sunt capabile sa trezeasca sau sa amplifice excitatia erotica este un lucru cert si chiar studiat. Ca sunt capabile sa imbunatateasca un act amoros devenit o simpla rutina sexuala este de asemenea… un lucru dovedit. Ca se gasesc in posetele doamnelor din Occident intr-o proportie uriasa ne spun, statisticile. Ca la noi, in Romania, sunt inconjurate de o prejudecata veche de zeci de ani, nu mai trebuie amintit.

 

Atunci de ce sa nu discutam deschis despre rolul stimulatoarelor erotice in viata noastra intima?!

 

A fost odata, ca niciodata…

Inca din Antichitate, erau folosite anumite obiecte care, in timpul jocurilor erotice, sporeau placerea si solicitau imaginatia, creativitatea si spontaneitatea. Cel mai cunoscut este olisbosul (cuvânt grecesc care desemneaza un falus artificial), folosit si astazi. La origine, acest organ viril artificial era facut din metal, lemn sau piele. Un model original este cunoscut sub numele de Olisbosul cizmarului: pe vremuri, in mai multe tari orientale, si in special in Japonia, cizmarii fabricau (pentru vaduve!) o botina al carei toc se prelungea cu un cilindru din piele, cu forma falica, ce putea fi folosit in orice imprejurare… amoroasa.

 

 

In zilele noastre

De atunci falusurile artificiale s-au perfectionat. Ele sunt, in general, din cauciuc sau material plastic, rigide sau suple. Suprafata lor este uneori presarata cu mici excrescente de forme variate destinate sporirii stimularii vaginului. In general ele sunt concepute pentru utilizare manuala, dar exista si modele prevazute la baza lor cu o ventuza care permite sa fie fixate pe un perete, pe o mobila sau pe jos. Unele sunt dotate cu un rezervor ce poate fi umplut cu un lichid cald, acesta permite producerea unui fel de lubrifiere artificiala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole