De ce poate fi sexul de Anul Nou un pericol?

31 decembrie 2018,
Vizualizari: 1.458, 1 azi
sexy revelion - problemesex.ro - foter_com

Anul Nou este asociat cu petrecerile. Petrecerile de Anul Nou sunt asociate cu saruturile sub vasc, cu cresterea tensiunii sexuale si cu ajungerea in dormitor. Daca toate acestea se petrec, in cuplu, pericolele sunt reduse. Insa daca partenerul de sex este necunoscut, riscurile sunt foarte mari.

Iata de ce poate fi periculos sexul de Anul Nou.


Riscuri asociate aventurilor de o noapte

sarcina: sexul neprotejat poate conduce la o sarcina nedorita. Chiar “din prima”. Asa ca, fara o protectie corespunzatoare, exista riscul instalarii unei sarcini dupa o noapte de amor.

boli cu transmitere sexuala: Avand in vedere ca te angajezi intr-o partida cu o persoana pe care nu o cunosti, n-ai de unde sa stii care ii este istoricul in ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala. Asa ca, un risc major dupa o aventura de noapte il reprezinta contractarea de boli precum chlamydia, sifilis, gonoree sau herpes genital.

– infectia cu HIV: toata lumea stie cat de periculoasa este infectia cu HIV care conduce la aparitia SIDA si, in final, la deces. Vrei sa risti?

tulburari emotionale: Toate cele de mai sus pot crea un un stres emotional major timp de cateva luni, pana cand vei ajunge la concluzia finala daca sunt sau nu motive de ingrijorare.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole