De cate ori e normal sa faci dragoste?

09 decembrie 2018,
Vizualizari: 8.575, 1 azi
problemesex - de cate ori e normal sa faci sex

Multe persoane implicate in relatii de lunga durata ajung sa se intrebe „De cate ori e normal sa faci dragoste pentru a avea o viata amoroasa satisfacatoare?”

 

Este pana la urma la latitudinea fiecarui cuplu sa decida cat de des isi doresc sa isi consume relatia.

Tine de nivelul de sexualitate al tau si al partenerului tau. Daca amandoi sunteti satisfacuti daca faceti sex o data pe saptamana sau de doua ori pe saptamana sau chiar de doua ori pe lunaatunci e perfect! Amandoi poate nu sunteti fiinte atat de sexuale, important este ca va potriviti. Atata timp cat nici unul dintre voi nu se simte respins sau nesatisfacut, inseamna ca relatia voastra sexuala functioneaza bine si va multumeste pe amandoi.

 

Cand un partener ar dori sa faca sex mai des decat celalalt, atunci ar trebui sa discutati si sa ajungeti la un numitor comun.

 

Trebuie ca amandoi sa fiti pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de acest subiect. Daca nu, cel care si-ar dori mai mult sex va ajunge sa se intrebe ce este in neregula cu viata voastra sexuala, si pana la urma, ce este in neregula cu relatia voastra?

Ce ar trebui sa faci?  Gasiti o cale de mijloc si o solutie care sa va impace pe amandoi. Comunicati si explicati-va cu intelegere si rabdare dorintele si asteptarile sexuale de la relatia voastra. Cu dragoste si respect se poate depasi un astfel de impas. (Sursa: galtime.com)

 

 

Foto: dreamstime.com

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole