La a cata intalnire este bine sa faci sex

08 martie 2019,
Vizualizari: 9.068, 1 azi
intimitate - sex - flickr_com

Multe fete si femei singure se intreaba cand este cel mai indicat moment sa faci sex cu o persoana cu care te intalnesti de ceva vreme. Din cercul de prieteni vei primi atat de multe raspunsuri si niciunul care sa semene cu altul incat sansele de a fi lamurita scad considerabil.

Iata ce spune Mike Goldstein, consilier de cuplu.

“Cel mai potrivit moment de a face sex cu un partener nou (indiferent ca vorbim despre o femeie sau despre un barbat) este atunci cand angajamentul dintre parteneri pare ferm si ambele parti se simt confortabil cu ideea de a face sex. Potrivit studiilor, barbatii stiu daca ea este femeia cu care sa aiba un angajament sentimental dupa trei intalniri. Alti barbati sunt mai dornici de atat. Totusi, daca cea de-a patra intalnire se termina cu sex, este foarte posibil ca ambii parteneri sa nu-si fi lasat ragazul necesar pentru a se cunoaste suficient de bine si pot ramane ancorati in relatie doar de dragul chimiei si atractiei sexuale, si mai putin din pricina unor valori morale solide sau credinte similar, care sa cimenteze relatia”, explica Goldstein.

 

Asa ca, inainte de a ajunge la capitolul “sex” atat femeile, cat si barbatii ar trebui sa aiba foarte bine stabilit ce anume cauta ei la un posibil partener de cuplu, iar dupa ce-l cunosc mai bine sa traga concluziile de rigoare. Daca se apropie de portretul-robot, atunci sexul cu persoana respectiva poate fi inceputul unei relatii infloritoare.

 

“Nimeni nu ar trebui sa inceapa o relatie sexuala cu o persoana noua pana cand nu exista o intelegere in ceea ce priveste monogamia. Asta in cazul in care, bineinteles, nu esti din start in cautarea unor relatii pasagere. Daca principiile si valorile de viata corespund, nici nu mai conteaza cand veti incepe sa faceti sex. Daca faci sex din prima sau la a zecea intalnire nu va fi deloc relevant”, a adaugat Goldstein.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole