10 lucruri uimitoare despre orgasm

17 ianuarie 2020,
Vizualizari: 12.712, 1 azi
lucruri uimitoare despre orgasm

Orgasmul este, probabil, cel mai minunat lucru pe care il poti avea gratis. Si pentru a sarbatori orgasmul, editia bricanica a celebrei reviste Cosmopolitan iti dezvaluie cateva lucruri uimitoare despre orgasm.

1. Stimulare clitoridiana

Peste 70% dintre femeile care au orgasm ca rezultat al stimularii clitoridiene directe si, spre deosebire de barbati, pot experimenta orgasme multiple. „Femeilor nu le trece starea de excitatie la fel de repede ca barbatilor dupa ce au avut orgasm. Multe pot trece din nou la actiune si pot avea orgasm o data si inca o data si tot asa”, sustine sexologul Yvonne K. Fulbright.

2. Record mondial

Cel mai lung interval de masturbare pana la orgasm este de 6 ore si 30 minute pentru o femeie si 8 ore si 30 de minute pentru un barbat. Cu siguranta ca l-ar fi experimentat mult mai repede daca ar fi fost impreuna.

3. Despre masturbare… din nou

47% dintre femei au primul lor orgasm prin masturbare, sustine sexologul David Devlin, iar media de varsta este de 18 ani.

4. Partenerul potrivit

„N-am avut orgasm, nici macar prin masturbare, inainte de actualul partener. Apoi, intr-o noapte am fost deasupra si datorita unghiului de penetrare si a stimularii clitorisului am avut un orgasm uluitor” Samantha, 21, account manager, Londra.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole