Viaţă sexuală: 3 lucruri care o alungă din pat

09 octombrie 2022,
Vizualizari: 12.417, 1 azi
o alungă din pat

Indiferent de ce susţin unii, nu există o căsnicie care să meargă fără o viaţă sexuală activă. Bineînţeles, termenul de viaţă sexuală activă diferă de la o persoană la alta, suntem unici şi gândim şi avem emoţii diferite.

Un lucru este clar însă, o căsnicie nu poate fi completă fără o viaţă sexuală regulată. Până una alta, corpul uman este făcut pentru sex. O partidă de sex este uimitoare atunci când ambii parteneri au o stare sufletească bună, însă, la fel de bine poate fi ciudată, crea disconfort.

Iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le ştii pentru a nu-ţi alunga soţia din pat:

Viaţă sexuală # 1:  Femeile nu doresc să se gândească la partener ca la tatăl lor

Este adevărat că există şi excepţii de la această regulă, însă femeiele care îşi percep partenerul ca pe un tată sunt mai degrabă puţine şi bizare. „Niciodată, chiar niciodată nu vreau să mă gândesc la omul care a dat jumătate din ADN-ul meu în timp ce fac sex”, a răspus o femeie când a fost întrebată despre acest subiect. Aşadar domnilor, nu spuneţi şi nu faceţi nici un gest care să-i amintească soţiei dumneavoastră de tatăl său în timp ce sunteţi în dormitor. Foarte puţine femei se gândesc la părintelor lor în timp ce fac amor.

Citeste si: Top 10 greseli pe care le fac barbatii in pat

Viaţă sexuală # 2: Femeile se simt jignite dacă bărbaţii adorm imediat după ce au făcut dragoste

Femeile consideră comportamentul bărbatului care adoarme imediat după ce a avut orgasm ca egoist şi lipsit de demnitate. Unele femei încearcă să treacă cu vederea acest fapt, însă nu înseamnă că nu sunt deranjate. Sexul înseamnă atât să dăruieşti, dar şi să primeşti. Prin urmare bărbaţii ar trebui să se bucure şi când oferă plăcere la fel de mult ca atunci când primesc. Dacă nu oferă suficientă plăcere într-o zi s-ar putea trezi singuri în pat, fără să aibă pe cineva alături.

Viaţă sexuală # 3: Nu trebuie să-i povesteşti soţiei tale ce ai visat noaptea trecută. Nu are nici o relevanţă pentru ea

Nimeni, chiar nimeni nu este interesat de visele tale. Nimănui nu-i pasă dacă ai visat că erai alergat de profesoara de matematică din clasa a V-a care ţi-a făcut viaţa un coşmar atunci sau că te-ai visat în toaleta lui Beyonce. Astfel că, în cazul în care n-ai visat numerele care vor ieşi la loto duminica viitoare, nu este nevoie să-i împărtăşeşti visele soţiei tale, mai ales când vă pregătiţi să faceţi dragoste. Poate va da dovadă de politeţe şi te va asculta. Însă, fii convins că nu-i face nici o plăcere.

Nu rata nici: Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole