Cum sa-ti revii dupa o despartire

06 decembrie 2019,
Vizualizari: 2.653, 1 azi
Cum sa-ti revii dupa o despartire

 

4. Nu te lasa speriata de singuratate

Cea mai mare temere atunci cand inchei o relatie e gandul ca vei ramane singura. Ceea ce trebuie sa-ti amintesti e ca nu e vorba despre singuratate, ci despre solitudine – care poate fi benefica, in sensul ca iti ofera posibilitatea sa reflectezi, sa-ti refaci legatura cu tine insati si sa-ti dai seama ce ti-ai dori sa realizezi mai departe.

 

 

5. Reintoarce-te la hobby-urile vechi

Sfarsitul relatiei nu inseamna si sfarsitul vietii tale. Adu-ti aminte de toate lucrurile care iti placeau inainte si la care ai renuntat treptat (voluntar, cu buna stiinta) ca sa te dedici traiului in cuplu. Acum e un moment foarte bun sa te reapuci de hobby-urile pe care le-ai abandonat si sa te familiarizezi din nou cu ceea ce te interesa inainte: jogging dimineata prin parc, cursuri de dans, lectii de chitara, sa inveti germana, sa-ti redecorezi casa sau sa citesti mai multe despre Feng Shui.

6. Nu te avanta prea repede intr-o noua relatie

Tentatia de a-ti gasi consolarea in bratele unui nou partener e destul de mare, dar nu e intotdeauna cel mai intelept lucru pe care poti sa il faci. Acorda-ti suficient timp sa te vindeci si sa te obisnuiesti din nou sa fii pe cont propriu. Abia apoi te poti implica intr-o noua relatie cu inima (si mintea) deschisa.

Autor: Alexandra NEDELCU

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole